Zonnepanelen Rotterdam

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw dak in Rotterdam en omstreken? Wacht er niet mee en begin direct met verdienen!
 • Wij staan altijd klaar om met u mee te denken.
 • Onze experts geven u altijd eerlijk advies.
 • Wij ontzorgen u volledig, ongeacht de grootte van de klus.
 • Wij zijn er voor zowel grote als kleine klussen.
 • U kunt bij ons rekenen op de scherpste tarieven.
 • Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.
 • Bij ons heeft u altijd een vaste aanspreekpunt.
 • Onze werkwijze is transparant en helder.
 • Wij werken altijd flexibel en efficiënt.
 • Wij bieden bouwgarantie voor extra zekerheid.
Aannemer Rotterdam kan zonnepanelen in Rotterdam en omstreken op het dak voor u plaatsen. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijzen!
Google Reviews

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij zijn ook beschikbaar om projecten uit te voeren voor overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij werkzaamheden uit voor commerciële bedrijven.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particuliere klanten.

Aannemer Zonnepanelen Rotterdam

Aannemer Zonnepanelen Rotterdam

Bent u het zat om steeds torenhoge energierekeningen te betalen? Overweeg dan om te investeren in zonnepanelen op uw dak! Naast dat uw energierekening drastisch zal dalen, biedt het ook talloze financiële voordelen. Bovendien kunt u de investeringskosten al binnen 9 jaar terugverdienen en daarna pure winst behalen!

Zonnepanelen zijn niet alleen milieuvriendelijk omdat u uw eigen energie opwekt, maar ook omdat het uw woningwaarde verhoogt. Het is een fantastische investering in uw huis én uw portemonnee, met vele voordelen waar u nog jarenlang van zult profiteren.

Voel jij je gefrustreerd door de steeds hogere energierekeningen die je moet betalen? Overweeg dan om te investeren in zonnepanelen op je dak! Het is niet alleen milieuvriendelijk omdat je je eigen energie opwekt, maar het brengt ook financiële voordelen met zich mee. En binnen slechts 9 jaar kan je al de investeringskosten terugverdienen, waarna het alleen maar pure winst is!

 • Wij ontzorgen u volledig.
 • Wij hanteren de scherpste tarieven.
 • Wij bieden bouwgarantie.

Elke dag zonder zonnepanelen betekent verlies van potentiële winst. Aarzel daarom niet langer en vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Zonnepaneel Rotterdam

Wij kunnen zonnepanelen installeren in Rotterdam en omliggende gebieden. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar, waaronder polykristallijn, monokristallijn en dunne film zonnepanelen. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Het type dak van uw woning is ook van invloed op de zonnepanelen die u kunt installeren. Een plat dak of een hellend dak dat op het zuiden is gericht, biedt het hoogste rendement.

 • Onze experts denken graag met u mee.
 • U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt.
 • Onze werkwijze is transparant.

Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit door middel van zonnecellen. Vervolgens zet een omvormer de opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom die geschikt is voor huishoudelijk gebruik. De opgewekte stroom kan direct worden gebruikt.

Zonnepaneel Rotterdam
Salderen

Salderen

Indien u gedurende het jaar veel zonlicht heeft gehad en daardoor meer stroom heeft opgewekt dan u op dat moment verbruikte, dan kunt u deze overtollige stroom terugleveren aan het net. Op uw energiefactuur wordt het verschil tussen de hoeveelheid elektriciteit die u van het net afneemt en de hoeveelheid die u jaarlijks teruglevert aan het net vermeld. Dit proces wordt salderen genoemd.

 • Onze experts geven u altijd eerlijk advies.
 • Wij leggen de nadruk op kwaliteit.
 • Flexibiliteit en efficiëntie zijn onze kernwaarden.

Zonnepanelen zijn een bekend element geworden van de skyline van Rotterdam. Dit is voornamelijk te danken aan de financiële steun die wij ontvangen van de overheid voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Deze vraag heeft de branche levendig gehouden en de prijzen lager.

De overheid ondersteunt het aanschaffen van zonnepanelen. Er zijn verschillende regelingen beschikbaar, waaronder de mogelijkheid om subsidie te krijgen. Wij kunnen u hier meer over informeren en helpen bij het aanvragen van de juiste regelingen.

Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijke service

Persoonlijke aandacht

Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en staan wij altijd voor u klaar!

Strak aan het schema

Punctueel

Wij zijn punctueel en werken volgens strakke schema’s om op tijd te kunnen opleveren.

Duurzaam

Milieubewust

Wij zijn milieubewust en maken enkel gebruik van duurzame materialen om te zorgen voor een duurzaam resultaat.

Goede communicatie

Open communicatie

Open communicatie is voor ons erg belangrijk om te zorgen voor een optimaal resultaat.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven naar perfectie in zowel materialen als werkzaamheden.

Scherpe tarieven

Concurrerende prijzen

Door bewust de kosten laag te houden, kunnen wij concurrerende prijzen hanteren.

Op zoek naar een aannemer in Rotterdam?

Of het nu gaat om grote of kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij zijn er om uw projecten aan te nemen en hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.

Schilderwerk Icon

Schilderwerken

Zowel binnen- als buitenschilderwerken.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde Vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die wellicht behulpzaam kunnen zijn. Als u geen antwoord op uw vraag vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe werkt een zonnepaneel?

Door het gebruik van zonnepanelen kunnen we optimaal profiteren van de voordelen van zonne-energie. Zonnepanelen bevatten fotovoltaïsche cellen die de energie van de zonnestralen omzetten in elektriciteit in de vorm van gelijkstroom. Om deze stroom te kunnen gebruiken in onze huizen, is een omvormer noodzakelijk. De omvormer speelt een essentiële rol in de zonnepaneelinstallatie, omdat deze de gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. Hierdoor kunnen we zonne-energie op een efficiënte manier gebruiken in ons dagelijks leven.

Waarom zonnepanelen?

Door het gebruik van zonnepanelen kunt u aanzienlijk besparen op uw maandelijkse energierekening. Als u meer elektriciteit opwekt dan u verbruikt, wordt het teveel aan energie teruggeleverd aan het netwerk en krijgt u hiervoor een vergoeding. Het plaatsen van zonnepanelen op uw woning kan ook de waarde van uw woning verhogen en bijdragen aan een beter milieu. Bovendien zijn er verschillende regelingen die financiële steun bieden bij de aanschaf van zonnepanelen.

Wat kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van het type dak en het soort zonnepanelen dat u kiest. Ook het aantal zonnepanelen dat u wenst te installeren kan van invloed zijn op de totale kosten. Wij bieden u graag een gratis offerte op maat aan, waarbij u uw specifieke wensen kunt doorgeven. Op deze manier kunnen wij u een duidelijk en transparant kostenoverzicht verstrekken.

Wat is saldering?

Met zonnepanelen kunt u zelf stroom opwekken en deze direct gebruiken. Eventueel overtollige energie wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Uw energiemaatschappij houdt bij hoeveel energie u verbruikt en hoeveel u teruglevert aan het net. Saldering betekent dat de teruggeleverde energie wordt afgetrokken van uw totale jaarlijkse energieverbruik.

Kan ik subsidie of BTW teruggave aanvragen?

Als ondernemer kunt u de BTW op zonnepanelen terugvragen. Hoewel er geen landelijke subsidieregelingen meer zijn, kan het zijn dat uw lokale gemeente nog steeds mogelijkheden biedt. Indien u van plan bent om zonnepanelen te installeren, kan Aannemer Rotterdam u helpen bij alle bijbehorende regelingen.

Veelgestelde Vragen