Zakelijk en opdrachtgevers

Aannemer inschakelen img

Aannemer inschakelen

Het selecteren van een aannemer is ongetwijfeld de meest essentiële stap in het gehele bouwproces. Het is van groot belang om iemand te vinden die betrouwbaar is en die in staat is om samen met u het project te realiseren. De succesvolle afronding van het project is ook afhankelijk van de kwaliteit en veiligheidsaspecten die in acht worden genomen.

Een aannemer heeft als voornaamste prioriteit ervoor te zorgen dat een bouwproject binnen de gestelde deadline en het vastgestelde budget wordt afgerond. Dit vereist een nauwgezette samenwerking en coördinatie met leveranciers en onderaannemers.

  • Transparante werkwijze
  • Altijd flexibel en efficiënt
  • Bouwgarantie

Het is van het grootste belang voor ons om alle verwachtingen en vereisten te bespreken en vast te leggen voordat we een taak toewijzen. Om een project tot een succesvol einde te brengen, moet de communicatie open en eerlijk zijn. Zodra de opdracht is toegekend, zetten we ons in om het werk voor te bereiden en houden we ons aan de gangbare bouwnormen om tot een succesvolle afronding te komen.

Zakelijke opdrachtgevers

Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor de bouw van een woning of appartementenbouw of een van onze andere diensten, wij bieden alle benodigde competenties onder één dak. Met jarenlange expertise en een team van specialisten die zich op de lange termijn richten, kunnen wij een snelle bouwproces garanderen en zorgen we voor alles van begin tot eind.

  • Volledige ontzorging
  • Voor grote en kleine klussen
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Op basis van uw ontwerp kunnen wij een offerte opstellen. Indien u nog geen ontwerp of tekeningen heeft, kunnen wij u helpen bij het visualiseren van de mogelijkheden voor uw perceel. Samenwerking met gekwalificeerde architecten en/of bouwkundige tekenbureaus maakt het mogelijk om een ontwerp te creëren en daaropvolgend een offerte op te stellen.

Wij begeleiden het hele proces, van advisering tot planning, ontwerp en bouwvergunningsaanvraag, tot en met de bouw en uiteindelijke afwerking.

Zakelijke opdrachtgever
Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn er trots op om uw aannemer in Rotterdam te zijn. Hieronder kunt u lezen wat ons onderscheidt van onze concurrenten.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten veel waarde aan onze klanten en bieden altijd persoonlijke service!
Strak aan het schema

Strak op schema

Bij ons staat het op tijd opleveren van een project hoog in het vaandel.
Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken uitsluitend duurzame materialen en streven naar duurzame klanttevredenheid!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie belangrijk is voor het behalen van topresultaten.
Kwaliteitgericht

Kwaliteitsgericht

Wij staan garant voor kwaliteit, zowel wat betreft het materiaal als de werkzaamheden!
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Door onze kosten laag te houden, hanteren wij concurrerende tarieven als uw aannemer in Rotterdam.