Woning en appartementenbouw Rotterdam

Bent u op zoek naar een aannemer die gespecialiseerd is in het bouwen van woningen en appartementen in Rotterdam? Bij Aannemer Rotterdam bent u aan het juiste adres! Wij ontzorgen u volledig tijdens het bouwproces van uw woning of appartement.
 • Wij staan u bij in elke stap van het proces
 • Onze experts voorzien u van eerlijk en betrouwbaar advies
 • Wij ontzorgen u volledig, ongeacht de omvang van het project
 • Van kleine tot grote klussen, wij staan voor u klaar
 • Wij zijn flexibel en efficiënt in ons werk
 • Wij bieden scherpe tarieven zonder concessies te doen aan kwaliteit
 • Kwaliteit is altijd onze prioriteit
 • U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij ons
 • Onze werkwijze is transparant en duidelijk
 • Wij bieden bouwgarantie voor extra zekerheid
Als u op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit, uitstekende dienstverlening en concurrerende prijzen, dan nodigen wij u graag uit om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.
Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.
Woningbouw Rotterdam

Aannemer woningbouw

Verandering is tegenwoordig de norm. Dit geldt ook voor uw woning. Samen met onze partners bouwen wij uw woning op maat, helemaal volgens uw wensen. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of nieuwbouw, wij staan voor u klaar om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om u deskundig advies te geven over de mogelijkheden en oplossingen voor uw woningbouwproject. We denken graag met u mee over het ontwerp en materiaalgebruik, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Van begin tot eind zullen we nauw betrokken zijn bij het proces om ervoor te zorgen dat alles perfect wordt uitgevoerd.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in woningbouw, bieden wij advies op maat voor uw project. Of u nu op zoek bent naar een verbouwing, renovatie of nieuwbouw, wij staan voor u klaar om u te helpen. Onze deskundige adviseurs geven eerlijk en professioneel advies over het ontwerp en materiaalgebruik, waarbij we streven naar duurzaamheid en kwaliteit.

Wij nemen de leiding in het bouwproces en werken nauw samen met onze partners om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt en aan al uw wensen en eisen voldoet. Tijdens het gehele proces heeft u altijd een vast aanspreekpunt, wat zorgt voor transparantie en efficiëntie. Wij bieden bouwgarantie en zorgen voor volledige ontzorging, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe woning.

 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven
 • Bouwgarantie

Voordat we beginnen met uw project, nemen we graag de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken en een offerte op maat te maken. Of u nu al een schets heeft gemaakt, foto’s heeft verzameld, een architect of een bouwvergunning nodig heeft, wij zorgen voor een volledige ontzorging. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij regelen het voor u!

Aannemer appartementsbouw

Bij de bouw van appartementen is het mogelijk om verschillende soorten appartementen te onderscheiden. Zo zijn er nieuwbouwappartementen die ideaal zijn voor dagelijks wonen. Daarnaast zijn er appartementen die bedoeld zijn voor de zorgsector, zoals begeleid zelfstandig wonen. Elk type appartement heeft specifieke eisen waar wij als aannemer goed op kunnen inspelen.

Onze projecten als aannemer in de appartementsbouw kenmerken zich door kwaliteit en innovatie. Daar voegen wij als Aannemer Rotterdam betrouwbaarheid en duurzaamheid aan toe. Wij zetten ons in om elke bewoner van ons project de beste leefomstandigheden te bieden.

 • Wij denken met u mee
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt

Vanaf het begin tot aan de oplevering van uw nieuwe appartementencomplex, staat Aannemer Rotterdam voor u klaar. Wij verzorgen alle noodzakelijke stappen, van ontwerp tot bouwvergunning en van bouwtekeningen tot de daadwerkelijke bouw van de appartementen. Door middel van een slimme aanpak, kunnen wij uw nieuwe woningen snel en efficiënt realiseren.

Appartementsbouw Rotterdam
Woning en appartementenbouw Rotterdam en omstreken

Rotterdam en omstreken!

Wij willen dat uw woning- of appartement bouwproject volledig aansluit bij uw persoonlijkheid en wensen. Of u nu een voorkeur heeft voor modern of rustiek, Aannemer Rotterdam kan dit voor u realiseren.

Ons team van experts zal u begeleiden bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de afwerking van uw project. Wij hechten veel waarde aan uw feedback en zullen ons inzetten om ervoor te zorgen dat uw droomwoning of appartement werkelijkheid wordt.

Bij Aannemer Rotterdam zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de woning- en appartementenbouw. Wij willen ervoor zorgen dat uw project er niet alleen mooi uitziet, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ons team van ervaren professionals zal snel en efficiënt reageren op uw eisen en wensen. Van de indeling tot de kleinste details in de afwerking, wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw project volledig aan uw verwachtingen voldoet.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor grote en kleine klussen
 • Altijd een vast aanspreekpunt

Aannemer Rotterdam is uw ideale partner als u op zoek bent naar de beste partner voor de bouw van uw droomhuis of appartement. Van het allereerste concept tot de laatste afwerkingen, wij hebben alle nodige expertise in huis om uw project tot een succesvol einde te brengen, met oog voor detail en tegen een scherpe prijs. Correcte contracten en technische perfectie zijn daarbij vanzelfsprekend onze prioriteit. Wij staan u ook graag bij met advies over materialen, bouwmethoden en budgetbeheer, zodat u steeds volledig geïnformeerd bent en de beste keuzes kunt maken.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!
Strak aan het schema

Strak op schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.
Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Zorgen jullie voor de vergunningen?

Bij Aannemer Rotterdam begrijpen we dat het verkrijgen van de juiste vergunningen voor uw woning- of appartement bouwproject een belangrijk onderdeel is van het proces. Ons ervaren team neemt dan ook graag de verantwoordelijkheid op zich om u te helpen bij het verkrijgen van alle vereiste vergunningen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van het bouwproces en de uiteindelijke oplevering van uw project.

Geven jullie ook bouwgarantie?

Bij Aannemer Rotterdam hebben we volledig vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en de materialen die we gebruiken. Daarom bieden wij garantie op onze werkzaamheden, waarvan de duur kan variëren afhankelijk van het project. Na het verkrijgen van een duidelijk beeld van uw project, kunnen wij u graag meer informatie geven over de garantie die wij bieden.

Ik heb nog geen bouwtekeningen. Kunnen jullie dit voor me regelen?

Zeker weten! Aannemer Rotterdam kan uw project van begin tot eind verzorgen. Dankzij ons brede netwerk van specialisten in elke sector, waar we nauw mee samenwerken, kunnen we alles voor u regelen.

Wat kost een woningbouw?

Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de kosten van uw bouwproject. Er zijn echter veel factoren die van invloed zijn op de prijs, zoals de grootte van het huis, de gebruikte materialen en de arbeidsduur. Ook de keuze tussen prefab of maatwerk kan het kostenplaatje beïnvloeden. Bij Aannemer Rotterdam streven wij naar transparantie en daarom bieden wij u graag een offerte op maat aan. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kosten van uw bouwproject.

Wat kost een appartementenbouw?

Er zijn verschillende factoren die de kosten beïnvloeden bij het bouwen van een appartement. Hierbij kunt u denken aan de keuze van materialen, de grootte van het project en de arbeidsduur. Om een goed beeld te krijgen van de kosten, is het belangrijk dat u ons uw wensen en eisen doorgeeft. Op basis hiervan stellen wij graag een offerte op maat voor u op.

Veelgestelde Vragen