WC Renovatie Rotterdam

Bent u van mening dat het tijd is voor een WC renovatie? Dan is Aannemer Rotterdam uw klusser voor dit project!
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
Al jarenlang hebben wij veel mensen tevreden kunnen stellen met een prachtige renovatie. Graag renoveren wij ook uw WC. WC renovatie Rotterdam? Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij zijn ook gespecialiseerd in projecten voor overheidsinstellingen en voeren deze met grote zorg uit.

Bedrijven

Bedrijven

Ons team voert dagelijks werkzaamheden uit voor diverse commerciële organisaties. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijfspand representatief te houden.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren. Of het nu gaat om een kleine klus of een groter project, wij staan voor u klaar om uw wensen te realiseren en uw huis weer als nieuw te maken.

Toilet renovatie Rotterdam

Toilet renovatie Rotterdam

Is uw toilet aan vervanging toe of wilt u het renoveren? Wij bieden ruime mogelijkheden om uw toilet volledig naar wens te maken. Of het nu gaat om functionele aanpassingen of om esthetische verbeteringen, wij staan voor u klaar om dit op een optimale manier te realiseren.

Bij ons kunt u rekenen op een complete toiletrenovatie. Wij kunnen zorgen voor nieuwe vloer- en wandtegels, een spanplafond, een nieuwe toiletpot en wasbak. Daarbij bieden we u keuze uit diverse soorten toiletten, zoals een staand, hangend, Japans of back-to-wall toilet. Bij ons is alles mogelijk om uw toilet volledig aan uw wensen te laten voldoen.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven

Bij ons kunt u uw toilet voorzien van alle denkbare luxe. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan, zodat u nergens aan vastzit.

WC renoveren Rotterdam

Wij renoveren uw WC in Rotterdam en nabijgelegen plaatsen. Bij ons heeft u de keuze uit diverse opties voor uw WC renovatie, zoals het type WC en tegels. Heeft u bijvoorbeeld geen fontein en wilt u deze laten plaatsen? Geen probleem, wij regelen het voor u. Verder kunnen we ook verlichting installeren, een afzuigsysteem aanbrengen of de kleur van het kozijn veranderen.

De mogelijkheden zijn enorm en afhankelijk van uw wensen en budget. Wij zijn experts in het renoveren van de perfecte WC voor u. Daarnaast kunnen we ook leidingen en afvoer aanbrengen. U hoeft alleen uw wensen aan ons door te geven en wij regelen de rest.

 • Wij denken met u mee
 • Voor grote en kleine klussen
 • Altijd een vast aanspreekpunt

Bent u nog niet helemaal zeker over hoe u uw ideale toilet eruit wilt laten zien? Onze experts staan klaar om u te helpen! Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droom toilet!

WC renovatie Rotterdam
Kosten WC renovatie in Rotterdam

Wat kost een toilet renovatie?

Een toiletrenovatie hoeft niet per se duur te zijn, want de prijs is afhankelijk van de gewenste werkzaamheden. U kunt kiezen voor een eenvoudige of juist uitgebreide renovatie, wat aanzienlijk kan variëren in kosten. Bovendien zijn de wensen en afmetingen van de toiletten van individuen verschillend.

Indien er sloopwerkzaamheden en installatie van nieuwe leidingen nodig zijn, kan dit ook de prijs beïnvloeden.

 • Kwaliteit staat voorop
 • Transparante werkwijze
 • Bouwgarantie

Als u een gedetailleerde en op maat gemaakte offerte wenst te ontvangen, kunt u gratis en zonder verplichtingen een offerteaanvraag bij ons indienen. Door ons formulier in te vullen, kunnen wij u een aantrekkelijk geprijsde offerte op maat bezorgen.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam zijn wij ervan overtuigd dat onze werkzaamheden van hoog niveau zijn. Hieronder ziet u waarin wij ons onderscheiden van andere aannemers.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij vinden persoonlijke service belangrijk en staan altijd voor u klaar!

Strak aan het schema

Strak op schema

Bij ons staat het op tijd opleveren van projecten hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken uitsluitend duurzame materialen en hechten veel waarde aan duurzame klanttevredenheid.

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij weten dat goede communicatie essentieel is voor het leveren van uitstekende resultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit staat bij ons voorop, zowel in het gebruik van materialen als in het uitvoeren van de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten laag te houden.

Aannemer inschakelen in Rotterdam?

Of het nu om grote of kleine klussen gaat, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij zijn altijd klaar om projecten aan te nemen en hoogwaardige klussen op te leveren.

Diensten Icon

Onze diensten

Bekijk ons uitgebreide scala aan diensten.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Zakelijk onderhoud en bouwwerkzaamheden.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt het toilet afgebroken?

Tijdens het renovatieproces van het toilet worden alle onderdelen en materialen zorgvuldig gedemonteerd en gescheiden indien mogelijk. De watertoevoerkraan blijft gedurende het hele project bereikbaar. Hoewel stofvrij werken een uitdaging kan zijn, streven we ernaar om de werkruimte zo schoon mogelijk te houden.

Wat kost een WC renovatie?

De prijs voor het renoveren van een toilet kan variëren afhankelijk van de specifieke vereisten van de klus. Om een offerte op maat te ontvangen, vragen wij u om uw wensen en behoeften aan ons kenbaar te maken. Op basis daarvan kunnen wij u een gedetailleerde offerte bieden.

Waarom WC renoveren?

Wilt u een vernieuwde uitstraling voor uw toilet? Dan is een renovatie een slimme keuze, aangezien dit veel minder kost dan een volledig nieuwe wc. Daarnaast is een renovatie sneller te realiseren dan het bouwen van een geheel nieuwe toilet.

Hoe snel is het klaar?

In de meeste gevallen kan een WC-renovatie al in 1 dag worden uitgevoerd. Echter, voor grotere renovaties kan het soms langer duren. Wij zullen u vooraf op de hoogte stellen van de verwachte duur van de renovatie.

Waarom kiezen voor Aannemer Rotterdam?

Wij zorgen voor een volledige ontzorging en regelen alles van begin tot eind!

Veelgestelde Vragen