Veelgestelde Vragen

Meestgestelde vragen

Hieronder kunt u de vragen die het meest worden gesteld vinden, samen met de antwoorden.
Voor verdere vragen of meer informatie, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wat doet een aannemer?

Een aannemer is een persoon of bedrijf dat u kan assisteren bij de bouw van uw woning of bedrijfspand. Door middel van een contract wordt de aannemer ingehuurd en worden de uit te voeren werkzaamheden, kosten en tijdschema vastgelegd. Een aannemer kan diverse soorten bouwprojecten uitvoeren, waarover u meer informatie kunt vinden op onze dienstenpagina’s. Hier kunt u ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw bouwproject.

Wat kost een aannemer?

Aangezien elke klus uniek is, kunnen de kosten van een aannemer per project verschillen. Om een nauwkeurige prijsindicatie te krijgen voor uw specifieke project, raden wij u aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Op die manier kunt u meer informatie krijgen over de kosten en de mogelijkheden voor uw project, zonder ergens aan vast te zitten. Wij staan klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw bouwproject en om u een transparante en eerlijke prijs te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Krijg ik garantie?

Afhankelijk van de aard van de dienst of het project kan de garantieregeling variëren. Om te weten wat de garantie is voor uw specifieke project, adviseren wij u om hierover informatie

Waarom zou ik een aannemer moeten inschakelen?

Een aannemersbedrijf in Rotterdam wordt ingeschakeld om ervoor te zorgen dat iemand de leiding heeft en toezicht houdt op het project. Een aannemer zorgt niet alleen voor veiligheid, maar probeert ook risico’s te minimaliseren.

De aannemer is belast met het uitwerken van plannen en het klaarstomen van al het andere. Hij is het belangrijkste aanspreekpunt voor eventuele verbouwings- of renovatieproblemen. U kunt erop vertrouwen dat een aannemer ervoor zorgt dat elk project goed en snel wordt uitgevoerd. De aannemer neemt de volledige aansprakelijkheid voor het werk op zich. Als gevolg daarvan doen ze er alles aan om de voltooiing ervan te verzekeren

Hoe snel is mijn project klaar?

De tijd die nodig is voor de uitvoering van een project varieert per opdracht. Wij zullen in overleg met u een planning maken en een realistisch tijdschema opstellen waar wij ons strikt aan zullen houden.

Regelen jullie ook de vergunningen?

Absoluut! Als aannemersbedrijf nemen wij de verantwoordelijkheid en lasten van uw project uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles in orde komt en dat wij aan de slag kunnen gaan om uw project te realiseren.

Kunnen jullie ook voor bouwtekeningen zorgen?

Zeker weten! Als aannemersbedrijf kunnen wij u voorzien van een op maat gemaakte bouwtekening die perfect aansluit op uw wensen. Onze samenwerking met gekwalificeerde architecten zorgt ervoor dat uw droomproject correct wordt uitgevoerd.

Hoe verloopt de communicatie?

Gedurende het hele project heeft u één vast contactpersoon met wie u alle zaken kunt bespreken en die u door het proces zal begeleiden.

Wanneer starten jullie met de opdracht?

We zullen een planning voor u opstellen en de nodige voorbereidingen treffen. U krijgt van tevoren te horen wanneer we kunnen beginnen met het project.
Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!