Vastgoed onderhoud Rotterdam

Aannemer Rotterdam biedt complete vastgoedonderhoud diensten in Rotterdam tegen zeer concurrerende prijzen. Wij zijn in staat om elk type vastgoedonderhoud aan te pakken, ongeacht de omvang.
 • Deskundig advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Geschikt voor zowel grote als kleine klussen
 • Scherpe tarieven met behoud van kwaliteit
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Flexibiliteit en efficiëntie in planning en uitvoering
 • Bouwgarantie als extra zekerheid
Als u op zoek bent naar een aannemer voor vastgoedonderhoud in Rotterdam, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij bieden gratis offertes aan en staan voor u klaar!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.
Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.
Aannemer vastgoedonderhoud-img

Aannemer vastgoedonderhoud

Aannemer Rotterdam hanteert betrokkenheid, betrouwbaarheid en bekwaamheid als de drie belangrijkste karakter pijlers van ons bedrijf. Deze vormen de basis voor al onze werkzaamheden en weerspiegelen ook de persoonlijkheid van onze medewerkers en onderaannemers.

Onze organisatie, Aannemer Rotterdam – Vastgoedonderhoud, is een efficiënt bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, renovatie en reparatie. Wij hebben uitsluitend goed opgeleide en gecertificeerde professionals in dienst die in staat zijn om elk aspect van onderhoud en verbetering uit te voeren.

 • Voor grote en kleine klussen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd flexibel en efficiënt

We voeren regelmatig evaluaties uit van onze activiteiten om gebieden te identificeren waar we onze prestaties op de lange termijn kunnen verbeteren.

Complete onderhoud

Wij hebben een uitgebreide ervaring in de bouwsector en zijn een bekend gezicht in Rotterdam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in verbouwingen, isolatie, schilderwerk en zowel grote als kleine onderhoudswerkzaamheden voor uw vastgoed. Of u nu een particuliere eigenaar bent of een vastgoedbedrijf, wij staan voor u klaar met onze expertise en vakmanschap.

Wij zijn uw volledige partner voor vastgoedonderhoud. Vanaf de eerste plannen tot de succesvolle afronding van uw project, zijn wij er om u te ondersteunen en te adviseren. Wij verzorgen zowel groot als planmatig onderhoud voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren. Of het nu gaat om een groot project of een kleine klus, wij staan voor u klaar met onze professionele aanpak en hoogwaardige kwaliteit.

 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven

Dankzij het diverse assortiment vaardigheden dat beschikbaar is binnen ons team, kunnen we een breed scala aan specialisaties aanbieden onder één dak. Dit betekent dat de planning en volgorde van het bouwproces niet wordt beïnvloed, wat resulteert in besparingen van tijd, geld en verminderde miscommunicatie.Transparante werkwijze

Complete onderhoud-img
Kosten vastgoedonderhoud-img

Kosten vastgoedonderhoud

Wij streven naar een deskundig en uitstekend resultaat, waarbij wij gebruik maken van milieuvriendelijke bouwtechnieken en materialen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat toekomstbestendig is.

Met onze jarenlange expertise, betrouwbaarheid en specialisaties kunnen wij u de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding garanderen. Doordat wij werken met een team dat al vele jaren aan ons verbonden is, kunnen wij u lagere prijzen bieden en bespaart u geld.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Altijd een vast aanspreekpunt

Onze onderscheidende service biedt afspraakmogelijkheden op tijden die voor u geschikt zijn, wat ons onderscheidt van de meeste aannemersbedrijven. Bovendien hechten wij veel waarde aan open en eerlijke communicatie. Wij nodigen u uit om nu een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Waarom voor ons kiezen?

Als aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke Service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!
Strak aan het schema

Strak op Schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruikgemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.
Kwaliteitgericht

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan diensten.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde Vragen

Wat is vastgoedonderhoud?

Vastgoedonderhoud omvat het volledige scala aan activiteiten voor zowel de binnen- als de buitenkant van een pand, met als doel het verbeteren en behouden van het gebouw voor de toekomst. Dit wordt in de volksmond ook wel onroerend goed onderhoud genoemd.

Wat kost vastgoed onderhoud?

De kosten voor het onderhoud zijn afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden en eventueel benodigde materialen. Om u een nauwkeurige kostenberekening op maat te kunnen bieden, kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Waarom vastgoed onderhouden?

Regelmatig onderhoud van uw vastgoed kan de levensduur aanzienlijk verlengen en vroegtijdige opsporing en verhelpen van problemen mogelijk maken, waardoor toekomstige schade en bijbehorende hogere kosten worden voorkomen. Het onderhouden van uw pand zal zijn waarde behouden en bijdragen aan een langdurige investering.

Wat doen jullie tijdens een vastgoedonderhoud?

Tijdens vastgoedonderhoud kunnen verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals schilderwerk, stucwerk, beglazing, behangwerk, gevelonderhoud, houtrotreparatie, vloercoating, wandafwerking, betonrenovatie en nog vele andere opties.

Waarom een aannemer voor vastgoed onderhoud?

Wij zijn verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren van uw opdracht en zorgen voor een vast aanspreekpunt dat alles voor u regelt. Ons team bestaat uit betrouwbare en professionele vakmensen en wij hebben een groot netwerk van onderaannemers en deskundigen om de opdracht tegen de laagst mogelijke kosten zo goed mogelijk af te ronden.
Veelgestelde Vragen