Uitbouw Rotterdam

Wilt u bestaande ruimte vergroten en extra ruimte creëren? Aannemer Rotterdam is de specialist voor uitbouw in Rotterdam en omstreken. Wij helpen u graag met de uitbouw van uw woning of bedrijfspand.
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Wij helpen met de bouwvergunning
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
Of u nu een standaard, klassieke of moderne woning heeft, bij Aannemer Rotterdam bieden wij mogelijkheden voor elke type uitbouw. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Bij Aannemer Rotterdam nemen wij ook graag projecten aan van overheidsinstellingen. Wij begrijpen dat het hierbij vaak om grootschalige projecten gaat en hebben de expertise en ervaring om deze op een efficiënte en professionele manier uit te voeren.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij bij Aannemer Rotterdam taken uit voor commerciële organisaties. Of het nu gaat om een kantoorpand, winkel of ander bedrijfsgebouw, wij zorgen voor een kwalitatief hoogstaand resultaat dat aan uw wensen voldoet.

Particulieren

Particulieren

Bij Aannemer Rotterdam staat onze dienstverlening ook tot de beschikking van particulieren. Of u nu een uitbouw wilt realiseren, uw badkamer wilt verbouwen of een andere klus heeft, wij staan voor u klaar met onze expertise en ervaring.

Aannemer uitbouw Rotterdam

Aannemer uitbouw Rotterdam

Wilt u meer woonruimte aan uw huis toevoegen? Met een uitbouw kunt u uw bestaande ruimte vergroten en zorgen voor extra woonruimte, zonder dat u hoeft te verhuizen. Bij Aannemer Rotterdam staan onze experts klaar om u te voorzien van professionele service, of u nu uw woonkamer, keuken, slaapkamer of een andere ruimte in huis wilt uitbreiden.

Bij een uitbouw woning wordt de bestaande oppervlakte van uw woning uitgebreid. Of u nu een uitbouw op de tweede verdieping wilt voor een extra grote slaapkamer of badkamer, of een uitbouw aan de zijkant van uw woning voor een grotere woonkamer, bij Aannemer Rotterdam hebben we talloze mogelijkheden voor een geslaagde uitbouw.

 • Scherpste tarieven
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Kwaliteit staat voorop

Met een uitbouw wordt er altijd extra woonruimte aan een bestaande woning toegevoegd. Door het slopen van de scheidingsmuur ontstaat er één grote ruimte die naadloos overgaat in de rest van de woning. Hierdoor is het vaak lastig te zien dat er een uitbouw heeft plaatsgevonden en lijkt het alsof de woning altijd al deze extra ruimte heeft gehad. Bij Aannemer Rotterdam zorgen wij ervoor dat uw uitbouw naadloos aansluit op uw bestaande woning en een waardevolle toevoeging is aan uw huis.

Voordelen uitbouw

Bent u op zoek naar manieren om uw huis of bedrijfspand uit te breiden? Merkt u dat u de ruimte ontgroeid bent en heeft u behoefte aan meer ruimte? Of wilt u gewoon comfortabeler wonen of werken en overweegt u een nieuwe indeling van uw pand? Bij Aannemer Rotterdam bespreken we graag de voordelen van het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand met een uitbouw. Of u nu meer ruimte nodig heeft voor een groeiend gezin of simpelweg wilt genieten van meer comfort, wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.

 • Meer ruimte
 • Lichtinval vergroten mogelijk
 • Maakt verhuizen overbodig
 • Financieren via de hypotheek mogelijk
 • Uitstekende investering
 • Mogelijk zonder vergunning

Ongeacht wat de reden is, het toevoegen van extra ruimte aan uw huis draagt bij aan meer leefruimte en comfort. Bij Aannemer Rotterdam begrijpen we dat uw huis een belangrijke plek is waar u zich prettig en thuis wilt voelen. Daarom staan we graag voor u klaar om te helpen bij het realiseren van uw wensen voor meer ruimte en comfort in uw woning.

Voordelen uitbouw
Uitbouw door Aannemer Rotterdam

Waarom uitbouw door Aannemer Rotterdam?

Bij Aannemer Rotterdam begeleiden we u graag bij de afronding van uw verbouwing. Met onze grote expertise hebben we in het verleden al diverse verbouwingen gerealiseerd, inclusief woninguitbreidingen en aanpassingen. We begrijpen dat iedere uitbouw uniek is en dat daarom maatwerk en vakmanschap vereist zijn.

Kiest u voor ons als uw aannemer voor uw uitbouw in Rotterdam en omstreken, dan kunt u rekenen op een uitstekend resultaat. Onze kwaliteit toont onze vakmanschap en betrouwbaarheid aan. U kunt erop vertrouwen dat we niet alleen iets moois realiseren, maar dat we ook over de juiste opleiding en verzekering beschikken om uw project tot een succesvol einde te brengen.

 • Volledige ontzorging
 • Transparante werkwijze
 • Bouwgarantie

Wij streven ernaar om dagelijks vakwerk af te leveren en dit is dan ook onze prioriteit. Voor uw uitbouw in Rotterdam bouwen wij uitsluitend met echt steenmetselwerk dat perfect aansluit bij uw woning. Geen steenstrips bij ons!

Bovendien werken wij met een vaste groep van deskundigen en betrouwbare onderaannemers. Wij doen ons best om eventuele hinder tot een minimum te beperken, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe uitbouw kunt genieten.

Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijke service

Persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten. Bij ons staat u altijd op de eerste plaats en zijn wij er om u van dienst te zijn.

Strak aan het schema

Strakke planning

Het naleven van een strakke planning is essentieel voor het tijdig opleveren van uw project. Wij zetten ons maximaal in om dit te realiseren en u tevreden te stellen.

Duurzaam

Duurzaamheid als prioriteit

Bij ons gaat duurzaamheid hand in hand met kwaliteit. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen om zo bij te dragen aan een betere toekomst voor ons allen.

Goede communicatie

Effectieve communicatie

Wij begrijpen dat effectieve communicatie cruciaal is voor een succesvol project. Wij zorgen voor duidelijke en open communicatie met onze klanten om zo tot de beste resultaten te komen.

Kwaliteitgericht

Focus op kwaliteit

Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen dit door zowel hoogwaardige materialen te gebruiken als door vakmanschap te leveren bij de uitvoering van uw project.

Scherpe tarieven

Concurrerende prijzen

Wij hanteren concurrerende tarieven om zo onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Wij houden onze kosten laag zonder concessies te doen aan onze hoge standaarden.

Aannemer inschakelen in Rotterdam?

Diensten Icon

Onze uitgebreide diensten

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan diensten die wij bieden.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk op maat

Wij bieden schilderwerk op maat, zowel voor binnen als buiten. Onze schilders zijn ervaren professionals die hoogwaardige kwaliteit leveren en uw project tot in de puntjes verzorgen.

Zakelijk Icon

Zakelijke dienstverlening

Naast particuliere klanten bieden wij ook zakelijke dienstverlening aan. Wij zijn gespecialiseerd in onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor bedrijven en organisaties. Onze expertise stelt ons in staat om uw project efficiënt en effectief uit te voeren, binnen de afgesproken tijd en budget

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat is een uitbouw?

Een uitbouw is een aanpassing aan de indeling van een bestaande woning, op welke manier dan ook. Het kan bijvoorbeeld gaan om het toevoegen van een keuken, eetkamer, woonkamer, erker of garage. Om de woonruimte te vergroten en tot één geheel te maken, is het noodzakelijk om de gevel te doorbreken. Met een uitbouw wordt de totale hoeveelheid leefruimte vergroot, waardoor er meer ruimte ontstaat om te wonen en te genieten van uw huis.

Wat kost een uitbouw in Rotterdam?

Elk project is uniek en elke klant heeft specifieke wensen en eisen. Hierdoor kunnen de kosten voor een project variëren. Om u een kostenberekening op maat te kunnen bieden, bieden wij vrijblijvende offertes aan. Op deze manier kunt u een gedetailleerde kosteninschatting ontvangen die is afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor een aannemer?

Een aannemer in Rotterdam wordt ingeschakeld om ervoor te zorgen dat er een leider en toezichthouder is op het werk. De aannemer zorgt niet alleen voor veiligheid, maar probeert ook de kans op gevaren te minimaliseren. De aannemer is verantwoordelijk voor het maken van planningen en de voorbereiding van alle andere aspecten. Hij is het belangrijkste aanspreekpunt voor alle onderdelen van een renovatie of verbouwing. U kunt erop vertrouwen dat de aannemer ervoor zorgt dat elke klus netjes en snel wordt uitgevoerd. De aannemer neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het werk op zich en doet er alles aan om het werk succesvol af te ronden.

Moet ik zelf een vergunning aanvragen?

Het is niet altijd verplicht om een vergunning aan te vragen voor een uitbouw. Indien u deze wel nodig heeft, zal Aannemer Rotterdam deze voor u regelen.

Is een uitbouw mogelijk bij een tussenwoning?

Ongeacht of u in een tussenwoning, rijtjeshuis of hoekwoning woont, is uitbreiden meestal mogelijk. Meestal is het echter alleen mogelijk om aan de voor- of achterzijde van een rijtjeshuis of tussenwoning uit te breiden. Het is verstandig om bij uw gemeente te informeren of er beperkingen zijn en of u een vergunning nodig heeft.

Veelgestelde Vragen