Timmerwerk Rotterdam

Aannemer Rotterdam heeft ervaren timmerlieden beschikbaar om u te assisteren bij het voltooien van alle soorten timmerwerk in Rotterdam, van het construeren van een houten trap tot het bouwen van een inloopkast.

Bij ons kunt u rekenen op:

 • Meedenkende professionals die u eerlijk advies geven
 • Volledige ontzorging, ongeacht de omvang van uw project
 • Scherp geprijsde dienstverlening zonder concessies te doen aan kwaliteit
 • Altijd een vast contactpersoon voor uw gemak
 • Transparante werkwijze om u op de hoogte te houden van de voortgang
 • Flexibele en efficiënte service die past bij uw behoeften
 • Bouwgarantie om uw gemoedsrust te waarborgen.

Bij timmerwerk gaat het om maatwerk, waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan. Samen met u streven wij naar het gewenste eindresultaat. Wij denken actief met u mee en werken samen om dit te realiseren.

Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Aannemer timmerwerk Rotterdam

Aannemer timmerwerk

Houtbouw kent een geschiedenis van duizenden jaren, maar de recente vooruitgang op dit gebied is opmerkelijk. Als u op zoek bent naar een ervaren timmerman in Rotterdam, bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw project moet zorgeloos verlopen en wij zijn professionals die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Ons hechte en deskundige team heeft effectief gepresteerd op diverse projecten, waarbij we een positieve en prettige werksfeer creëren.

Wij bieden:

 • Volledige ontzorging gedurende het gehele project
 • Zeer concurrerende tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit
 • Een constante focus op kwaliteit en vakmanschap

Aannemer Rotterdam is een ervaren onderneming die het gehele proces van uw project op zich neemt. Wij zijn gedreven door een onweerstaanbaar verlangen om ons werk goed te doen. Daarom zijn wij toegewijd aan het leveren van een uitstekend resultaat voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij bieden ontzorging van A tot Z!

Timmerwerk Rotterdam

Bij ons telt niet alleen de functionaliteit van een ontwerp, maar ook de esthetiek en indeling ervan. Het ontwerp moet passen bij de stijl en persoonlijkheid van uw huis of bedrijf. Wij begrijpen dat timmerwerk vaak plaatsvindt in beperkte ruimtes, daarom werken we snel en efficiënt om de klus zo snel mogelijk te klaren.

Of het nu gaat om kleine kastreparaties of grote verbouwingsprojecten, wij bieden hoogwaardige timmerwerkdiensten. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om u te ondersteunen bij grotere projecten, zoals het bouwen van een veranda, carport, vide, kozijnen of tuinhuisje.

Onze kwaliteiten zijn:

 • Eerlijk en deskundig advies van onze experts
 • Ongeacht de omvang van de klus, wij staan voor u klaar
 • Wij bieden bouwgarantie voor uw gemoedsrust en vertrouwen

Wij voeren ook renovaties uit aan bestaand timmerwerk. Bent u op zoek naar een timmerman met uitgebreide vakkennis en opleiding in de regio Rotterdam? Zoek dan niet verder en kies voor ons!

Timmerwerk Rotterdam
Professionele timmerman in Rotterdam

Professionele timmerman

Heeft u niet de vereiste vaardigheden of tijd voor timmerwerk? Zoekt u een professionele timmerman die u kan helpen met al uw reparaties en verbeteringen? Aannemer Rotterdam is een allround klusbedrijf dat u graag ontzorgt op het gebied van uw timmerwerkzaamheden.

 • Wij zijn proactief in het meedenken met u
 • Wij hanteren een duidelijke en open werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt in het uitvoeren van uw opdracht

Onze expertise in timmerwerk omvat verschillende soorten projecten, zoals dak-, wand- en plafond timmerwerk, en constructieve timmerwerkzaamheden, waaronder kasten op maat. Wij zijn ook ervaren in het plaatsen en afhangen van deuren en kozijnen, en het installeren van sluit- en hangwerk. Bij al onze projecten streven we naar duurzaamheid en maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Onze efficiënte werkwijze stelt ons in staat om snel en nauwkeurig te werken, zonder concessies te doen aan maatwerk.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.

Persoonlijke service

Persoonlijke Service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!

Strak aan het schema

Strak op Schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.

Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde Vragen

Wat doet een timmerman?

Voor de bouw en reparatie van constructies heeft u hoogstwaarschijnlijk timmermannen nodig. Hoewel het vakmanschap in de loop der tijd is uitgebreid, wordt het nog steeds beschouwd als een ambacht. Timmermannen kunnen worden ingehuurd voor diverse bouwprojecten, waaronder vloeren, wanden, deuren en plafonds. Zij hebben de vaardigheden die nodig zijn om op maat gemaakte meubels, dakkapellen en andere constructies te creëren.

Wat kost timmerwerk?

Het vakgebied van timmerwerk is veelomvattend. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, om reparatie of nieuwbouw, de kosten kunnen door diverse factoren beïnvloed worden. Bij ons kunt u daarom altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten van uw timmerwerkzaamheden.

Waarvoor kan ik jullie inschakelen?

Onze timmerwerkzaamheden zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en we zijn er voor projecten van elke omvang. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw timmerwerk behoeften!

Wat voor materialen gebruiken jullie?

Bij ons vindt u uitsluitend hoogwaardige materialen en professionele apparatuur. Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring en deskundigheid, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Waarom kiezen voor Aannemer Timmerwerk Rotterdam?

Als u voor ons kiest, kunt u volledig op ons vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat alle taken uit handen worden genomen en dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het afgewerkte project, zorgen wij voor een zorgeloze ervaring.

Veelgestelde Vragen