Stukadoor Rotterdam

Wilt u een stukadoor inschakelen in Rotterdam? Aannemer Rotterdam is gespecialiseerd in het stucen van woningen en bedrijfspanden. U kunt bij ons rekenen op vakmanschap en kwaliteit!
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
Op zoek naar een stukadoor in Rotterdam? Vraag via onderstaande oranje knop een offerte aan voor de beste prijzen voor stucwerk. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Bij ons kunt u ook terecht als overheidsinstelling voor uw projecten.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks werkzaamheden uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is ook beschikbaar voor particulieren.

Stukadoor Rotterdam

Aannemer stukadoor Rotterdam

Bij Aannemer Rotterdam kunt u ook terecht voor stukadoorswerk. Onze ervaren stukadoors zijn vakmensen die hoogwaardige stucwerkzaamheden leveren. Of het nu gaat om muren, plafonds, bouwwerkzaamheden, spackspuiten of renovaties, wij staan voor u klaar.

We maken gebruik van moderne technologie en duurzame materialen om een perfect resultaat te garanderen. Onze deskundigen werken uw wanden en plafonds tot in de puntjes af. Als het om stukadoorswerk gaat, kunt u op ons rekenen als betrouwbare partner.

Als u op zoek bent naar hoogwaardig stukadoorswerk, dan bent u bij Aannemer Rotterdam aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn ervaren stukadoors die uw muren en plafonds perfect kunnen afwerken. Of het nu gaat om bouwwerkzaamheden, spackspuiten of renovaties, wij hebben de kennis en ervaring in huis.

We maken gebruik van de nieuwste technologie en duurzame materialen om een onberispelijk resultaat te garanderen. Onze deskundigen werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat uw stukadoorswerk tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Als het om stukadoorswerk gaat, kunt u op ons vertrouwen.

 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop

Aannemer Rotterdam kan elk project aan, groot of klein. Onze ervaren stukadoors beschikken allen over een uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring. Heeft u een stukadoor nodig? Neemt u in dat geval contact met ons op of vraag een offerte aan.

Stucwerk Rotterdam

Bent u op zoek naar een stukadoor in Rotterdam? Stukadoor Rotterdam is al vele jaren de stukadoor van Rotterdam en levert kwalitatief hoogwaardig stukadoorswerk tegen een scherpe prijs. Van al onze diensten wordt gebruik gemaakt door particulieren, organisaties, woningcorporaties, bedrijven en instellingen.

Wij zijn een volwaardig aannemersbedrijf, dus wij kunnen verschillende professionele diensten leveren als u ons kiest. Stucwerk is een van onze specialiteiten. Als u snelle beschikbaarheid, eerlijke prijzen en kwalitatief hoogstaand werk wilt van uw stukadoor in Rotterdam, kies dan voor ons.

 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Bij ons stukadoorsbedrijf in Rotterdam werken wij samen met u, als opdrachtgever, aan een prachtig eindresultaat. Naast stucwerk verzorgen wij ook het sausen van uw wanden en plafonds in de kleur die u wenst, voor een perfect afgewerkt geheel. Wij begrijpen dat u kwaliteit zoekt en daarom bieden wij betrouwbare vakmensen die uw wensen kunnen vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Stucwerk Rotterdam
Stucadoor Rotterdam

Waarom stucen?

Stucwerk verwijst naar het aanbrengen van een basis- of eindlaag op muren en scheidingswanden. Hoewel stucwerk vaak wordt geassocieerd met oude gebouwen, biedt het ook voordelen voor moderne woningen en bedrijfspanden. Gestucte muren zien er namelijk veel mooier uit dan onafgewerkte muren.

Investeren in stucwerk voor uw muren is daarom een uitstekende keuze. Door de combinatie van cement en pleisterwerk of water krijgen de muren een strakke, eigentijdse uitstraling. Daarnaast heeft stucwerk een isolerende werking, waardoor de temperatuur in uw ruimte beter wordt gereguleerd. Tot slot bieden gestucte wanden een vertragende werking bij brand.

 • Wij denken met u mee
 • Volledige ontzorging
 • Altijd een vaste aanspreekpunt

Bij oudere constructies kunnen vaak tekenen van ouderdom worden waargenomen, zoals scheurtjes in plafonds of muren die zich zonder aandacht kunnen uitbreiden. Gelukkig kan stucwerk deze problemen eenvoudig oplossen en alles weer egaliseren. Maar ook als u toe bent aan een frisse nieuwe uitstraling voor uw woning of bedrijf, kan stucwerk een goede optie zijn. Het geeft uw muren en plafonds niet alleen een strakke afwerking, maar kan ook zorgen voor een compleet nieuwe look en feel.

Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijke service

Persoonlijke benadering

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke benadering en stellen ons altijd ten dienste van onze klanten!

Strak aan het schema

Strakke planning

Wij hechten veel belang aan het tijdig opleveren van projecten en werken daarom strak volgens planning.

Duurzaam

Duurzaamheid

Bij ons kunt u rekenen op duurzame oplossingen, zowel wat betreft materialen als tevredenheid op lange termijn.

Goede communicatie

Effectieve communicatie

Wij begrijpen dat effectieve communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel wat betreft het materiaal als de uitvoering van de werkzaamheden.

Scherpe tarieven

Concurrerende prijzen

Door slimme kostenbeheersing hanteren wij concurrerende tarieven voor onze diensten.

Aannemer inschakelen in Rotterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

Diensten Icon

Onze Services

Ontdek onze uitgebreide reeks services.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat doet een stukadoor?

Als u uw muren, plafonds of gevels wilt beschermen of verbeteren, kunt u de expertise van een stukadoor inroepen. Deze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk op muren, plafonds en gevels.

Stucwerk wordt gebruikt om een afwerklaag te creëren die de structuur beschermt en verfraait. Een stukadoor kan ook worden ingeschakeld om de binnenkant van uw woning te decoreren in de door u gewenste stijl. Omdat er veel verschillende smaken en voorkeuren zijn, zijn er talloze soorten stucwerk waaruit u kunt kiezen.

Wat kost een stukadoor?

De kosten voor stucwerk kunnen aanzienlijk verschillen per project vanwege de unieke kenmerken en de specifieke wensen van elke klant. Zo is het bijvoorbeeld duurder om stucwerk aan het plafond te laten aanbrengen dan aan de muren. Het is mogelijk om kosteloos en zonder verplichtingen een offerte aan te vragen, zodat u een beter inzicht krijgt in de kosten van uw specifieke project.

Waarom zie ik vlekken en andere onenigheden?

Het is van belang om te wachten tot de afwerking volledig gedroogd is voordat u de textuur, kleur en kwaliteit beoordeelt. Dit betekent dat de juiste textuur, kleur en afwerking pas zichtbaar zijn wanneer het oppervlak volledig droog is. In de eerste paar uur na het aanbrengen van de afwerking is goede ventilatie van groot belang. Na deze periode dient u de temperatuur te verlagen naar 18 tot 19 graden en nog een paar uur rustig te ventileren. Na ongeveer 48 uur zouden eventuele vlekken moeten zijn verdwenen en zou de juiste tint zichtbaar moeten worden.

Onze werkwijze is gebaseerd op de instructies van de fabrikant en we passen deze op traditionele wijze toe. Het kan echter voorkomen dat in oudere gebouwen de kleuring of droging niet helemaal gelijkmatig verloopt. Als dit gebeurt, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om te helpen en passen onze aanpak aan om het beste resultaat te behalen.

Kan een nieuwbouwwoning afgewerkt worden?

Ja, het is mogelijk om scheurgevoelige oppervlakken te verwarmen. Om dit te doen, moet gaasband over deze oppervlakken worden aangebracht. Bij het verwarmen moeten de volgende richtlijnen worden gevolgd: Begin na ons werk met verwarmen bij een temperatuur van 18 graden en ventileer normaal, afhankelijk van het seizoen. Verhoog de temperatuur vervolgens dagelijks met 1 graad tot een maximum van 23 graden. Het is belangrijk om direct na ons werk een paar uur op 20 graden te verwarmen voordat u de temperatuur verhoogt. Vermijd natte oppervlakken om te voorkomen dat het stucwerk beschadigd raakt.

Welke soorten stucwerk zijn er?

Er bestaan diverse typen stucwerk, zoals: Sausklaar stucwerk, betonlook, spachelputz, granol, schuurplafond of schuurwerk, raapwerk of raaplaag, pleisterwerk of pleisterlaag, sierpleister (in diverse varianten).

Veelgestelde Vragen