Schilderwerk buiten

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Rotterdam voor uw buitenschilderwerk? Maak u geen zorgen, wij zijn er om u te helpen!

 • Meedenken met uw wensen
 • Eerlijk advies van onze deskundige specialisten
 • Volledige ontzorging van uw project
 • Geschikt voor zowel grote als kleine klussen
 • Scherpste tarieven voor uw budget
 • Hoogwaardige kwaliteit van onze werkzaamheden
 • Altijd één vast aanspreekpunt voor uw gemak
 • Transparante werkwijze voor een helder proces
 • Flexibel en efficiënt werken om aan uw planning te voldoen
 • Geschikt voor zowel bedrijven als particulieren

Wij bieden onze diensten aan voor alle soorten schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand in de hele Rotterdamse regio en nabijgelegen gebieden. Aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen!

Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Buiten schilderen

Buiten schilderen

Indien u uw woning of bedrijf wilt laten overschilderen, bent u bij ons aan het juiste adres! Niet alleen zorgt het voor een fraai uiterlijk, maar het biedt tevens bescherming tegen de wisselende weersomstandigheden van Rotterdam.

Het is van groot belang om te kiezen voor verf van hoge kwaliteit voor de buitenkant van uw pand. Wanneer het schilderwerk met vakmanschap wordt uitgevoerd, kunt u jarenlang genieten van het prachtige eindresultaat.

 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Voor bedrijven en particulieren

Een belangrijk verschil tussen een buitenschilder en een binnenschilder is dat de buitenschilder over aanzienlijk meer materiaalkennis beschikt met betrekking tot buitenschilderwerk. Daarnaast heeft hij of zij de nodige ervaring in het omgaan met diverse weersomstandigheden. Het is dan ook verstandig om dit specialistische werk over te laten aan een professional!

Schildersbedrijf inschakelen

Bent u op zoek naar een schilder voor het schilderen van de buitenkant van uw nieuwbouw of voor het opnieuw schilderen ervan? De kosten kunnen worden berekend op basis van een tarief per vierkante meter of per uur. Wanneer het buitenschilderwerk eenvoudig uit te voeren is, zal er meestal een tarief per vierkante meter worden gehanteerd.

Indien het schilderwerk meer tijd in beslag neemt, bijvoorbeeld door complexiteit of lastig bereikbare plekken, dan zullen buitenschilders vaak een hoger tarief rekenen. Dit komt doordat zij moeilijker kunnen voorspellen hoe lang het project zal duren.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Scherpste tarieven
 • Transparante werkwijze

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Voorafgaand aan de werkzaamheden maken wij duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de kosten. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Schildersbedrijf inschakelen
Kosten buitenschilder

Kosten schilderwerk buiten

Wanneer u overweegt om het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand uit te besteden, vraagt u zich wellicht af wat hiervan de gemiddelde kosten zijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type pand en het uurtarief van de buitenschilder.

Bovendien dient een buitenschilder rekening te houden met diverse weersomstandigheden. Niet elk seizoen is immers geschikt om uw pand buiten te laten schilderen. Als ervaren buitenschilders denken wij graag met u mee en voorzien wij u graag van deskundig advies.

 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Altijd flexibel en efficiënt

Bij lage temperaturen zal verf langzamer drogen, waardoor er extra maatregelen nodig zijn om het droogproces te versnellen. Daarom is het ideaal om de buitenkant van uw woning te laten schilderen in de warmere seizoenen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw schilderproject? Vraag dan gratis een offerte aan bij Buitenschilder Rotterdam.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.

Persoonlijke service

Persoonlijke Service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!

Strak aan het schema

Strak op Schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.

Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat doet een buitenschilder?

Buitenschilderwerk omvat het opnieuw schilderen of laten schilderen van uw woning, niet alleen om esthetische redenen, maar ook ter bescherming van het pand. Een buitenschilder is in staat om vrijwel elk oppervlak aan de buitenzijde van uw huis te schilderen.

Wat kost een buitenschilder?

Er zijn verschillende factoren die de kosten voor buitenschilderwerk beïnvloeden, zoals het type verf, de omvang van de werkzaamheden en het oppervlak dat geschilderd moet worden. Om inzicht te krijgen in de kosten, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een transparante prijsopgave.

Waarom buiten schilderen?

De buitenkant van uw woning heeft te lijden onder verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en zonlicht. Een goede en regelmatige onderhoudsbeurt door middel van schilderwerk kan voorkomen dat vochtproblemen en houtrot uw woning aantasten. Door te lang te wachten met onderhoud kunnen de kosten oplopen en kan het nodig zijn om onderdelen of zelfs het hele kozijn te vervangen. Buitenschilderwerk kan niet alleen bescherming bieden, maar ook de uitstraling van uw woning verbeteren. Als u van plan bent uw woning te verkopen, kan het zeker de moeite waard zijn om een buitenschilder in te schakelen voor een verfraaiing van uw huis.

Om de hoeveel jaar buiten schilderen?

Buitenschilderwerk vraagt om meer frequentie dan binnenschilderwerk. Binnenshuis wordt u immers niet blootgesteld aan weersinvloeden. Als algemene richtlijn geldt om de 5 tot 10 jaar uw huis aan de buitenkant te laten schilderen. De locatie van uw huis speelt een belangrijke rol; huizen die verder van de kust staan en beschut zijn tegen wind hebben minder schade dan huizen die dichterbij staan.

Controleer echter niet alleen de tijd, maar ook de staat van de verf regelmatig, minstens één keer per jaar. Ziet u scheuren of afbladderende verf? Aarzel niet langer en neem direct contact op met een professionele buitenschilder. Hiermee kunt u toekomstige kosten voorkomen.

Welk weer is het beste voor buitenschilderwerk?

Het is niet verstandig om bij koud weer met reguliere buitenverf te schilderen. De pigmenten in de verf, die ervoor zorgen dat de verf kan worden aangebracht en goed kan uitvloeien, verdampen niet gemakkelijk. Dit kan ervoor zorgen dat de verf dagen of zelfs weken nat blijft en zelfs kan stollen. Als u toch bij koud weer wilt schilderen, gebruik dan specifieke buitenverf die geschikt is voor deze omstandigheden. Maar ook dit type verf kan niet worden verwerkt als het vriest.

Bij hoge buitentemperaturen moet u ook niet schilderen. De beste temperatuur om buiten te schilderen is rond de 20 graden Celsius, zodat de open tijd van de verf maximaal kan worden benut. De open tijd is de tijd dat de verf kan vloeien voordat deze droogt. Naarmate de temperatuur stijgt, wordt de open tijd korter. Bij extreme temperaturen kan de verf zelfs beginnen te “koken”, vooral bij donkere tinten, waardoor de verf loslaat.

Veelgestelde Vragen