Schildersbedrijf Rotterdam

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Rotterdam of de omliggende regio voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, dan is Schildersbedrijf Rotterdam uw partner bij uitstek. Onze professionals staan klaar om u te helpen!

 • Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht
 • Eerlijke adviezen van onze vakspecialisten
 • Wij verzorgen zowel binnen- als buitenschilderwerk
 • Wij werken aan projecten van elke omvang
 • Wij bieden de scherpste tarieven
 • Wij staan garant voor kwaliteit
 • U heeft altijd één vast aanspreekpunt
 • Wij werken op een transparante manier
 • Wij zijn flexibel en werken efficiënt
 • Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren

Ons bedrijf is ervaren in het uitvoeren van verschillende soorten schilder- en onderhoudswerkzaamheden, zowel voor particulieren als bedrijven. Naast schilderwerk, bieden wij ook renovatie- en nieuwbouw afbouw diensten aan. Als u geen tijd of kennis heeft om de binnen- of buitenkant van uw woning of pand te schilderen, staan wij voor u klaar om het voor u te verzorgen.

Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Erkende schilder

Professionele schilders

Er zijn veel schilders te vinden in Rotterdam, maar als u zoekt naar een bekwame Rotterdamse schilder tegen een redelijke prijs-kwaliteit verhouding, dan is dat een uitdaging. Zoeken op termen als ‘Rotterdam schilder goedkoop’ of ‘Rotterdam schilder prijzen’ levert vaak niet het gewenste resultaat op.

Schilderen vergt tijd en aandacht, met het grootste deel van de tijd besteed aan het schoonmaken van oppervlakken. Om te kunnen beginnen met schilderen, moeten de oppervlakken namelijk schoon, glad en in goede staat zijn.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Altijd flexibel en efficiënt

Een goede schuurbeurt is cruciaal voor een optimale voorbereiding op schilderwerk. Schuren verwijdert oude verflagen, creëert een ruw oppervlak voor betere hechting en egaliseert het. Hoe zorgvuldiger u schuurt, hoe beter uw schilderwerk zal zijn. Houd er echter rekening mee dat grondiger schuren niet per definitie betekent dat u grover of langer moet schuren!

Op zoek naar een professionele schilder in Rotterdam? Wij bieden gegarandeerd duurzame resultaten door het gebruik van geschikte materialen en verf. Of het nu gaat om grootschalig schilderwerk of kleine onderhoudsklussen, een ervaren Rotterdamse schilder neemt het werk graag van u over.

Kosten schildersbedrijf in Rotterdam

Wanneer u ons inschakelt voor schilderwerk in de regio Rotterdam, beginnen wij met een grondige inspectie van uw woning. Op basis van de bevindingen van onze schilder stellen wij u het meest geschikte en kosteneffectieve schilderwerk voor.

Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldig offertetraject, zodat alle details van de klus voor beide partijen duidelijk zijn. Dit stelt ons in staat om efficiënter te werken, eventuele zorgen weg te nemen en u tevreden te stellen met een prachtig geschilderde woning. Samen maken we heldere afspraken voor een optimaal resultaat.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Transparante werkwijze

Bij elk project komen verschillende factoren kijken, waardoor het vooraf opgeven van kosten een uitdaging kan zijn. Maar wees gerust, wij hanteren geen verborgen kosten. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aanvragen!

Kosten schilder
Rotterdam schildersbedrijf

Rotterdam schildersbedrijf

Het lakwerk van uw woning of pand in Rotterdam kan flink lijden onder het wisselvallige weer. Het is dan ook verstandig om het lakwerk regelmatig te laten inspecteren door een lokale expert in schilder- en onderhoudswerk.

Door te kiezen voor een schildersbedrijf in Rotterdam, bespaart u op voorrijkosten en voorkomt u onnodige uitgaven. Heeft u gezocht op ‘schildersbedrijven Rotterdam’ en bent u bij ons terechtgekomen? Dan kunt u gerust achterover leunen en erop vertrouwen dat uw schilderwerk in goede handen is.

 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Voor bedrijven en particulieren

Bij ons kunt u rekenen op jarenlange ervaring en expertise in het schildersvak. Of het nu gaat om een groot of klein project, wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk en tevreden klanten. Bij ons is de klant koning en wij zetten ons in om aan al uw wensen te voldoen.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.

Persoonlijke service

Persoonlijke Service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!

Strak aan het schema

Strak op Schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde Vragen

Waarom schilderen?

Schilderen is een belangrijke investering, zowel qua tijd als geld. Het is een vakmanschap dat meestal wordt uitgevoerd door professionals. Na verloop van tijd zal het schilderwerk slijten en moet het opnieuw worden aangebracht. Als er houtrot wordt ontdekt, kan het vervangen van het hele kozijn nodig zijn. Een goede verflaag op het kozijn kan houtrot voorkomen. Een huis dat er goed uitziet met een frisse verflaag zal ook in waarde toenemen. Bij ons kunt u vertrouwen op onze expertise en kwaliteit om uw huis de juiste zorg te geven en de waarde ervan te behouden.

Wat is een winterschilder?

Een winterschilder is een schilder die actief is in de koudere maanden. De meeste mensen kiezen ervoor om hun huis te laten schilderen in de lente of zomer. Daarentegen zijn de herfst en winter vaak rustigere perioden, waardoor veel winterschilders aantrekkelijke kortingen bieden. De kwaliteit van het vakmanschap van een winterschilder is hetzelfde als die van een reguliere schilder; het enige verschil is dat ze speciale verf gebruiken die geschikt is voor het schilderen bij lage temperaturen.

Wat kost een schilder?

De kosten voor schilderwerk zijn variabel en afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het seizoen waarin u het schilderwerk wilt laten uitvoeren, het type werk (binnen of buiten) en de omvang van het project. Ook de keuze van de verf kan van invloed zijn op de kosten. Omdat elke situatie anders is, bieden wij offertes op maat aan. Vraag daarom vrijblijvend een gratis offerte aan bij ons schildersbedrijf in Rotterdam!

Wanneer schildersbedrijf inschakelen?

Het wordt aanbevolen om het buitenschilderwerk eens in de vijf jaar te vernieuwen, terwijl het binnenschilderwerk minder vaak moet worden gedaan, namelijk eens in de zeven à tien jaar. Dit komt omdat het buitenschilderwerk meer blootgesteld wordt aan de elementen en daardoor minder lang meegaat.

Wat kan Schildersbedrijf Rotterdam voor mij doen?

Bij ons kunt u terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk van uw woning of pand. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsverf en leveren vakmanschap. Wij nemen alle lastige taken voor u uit handen en zorgen voor een nette afwerking van het project tegen scherpe prijzen!

Veelgestelde Vragen