Reviews

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

J icon

J.R. Bakk

★★★★★

Het hele huis zo wat laten renoveren van top tot teen. Als ik alles zelf moest regelen had het zeker weten meer gekost en had ik het ook niet eens zo goed kunnen doen én had ik nog flink wat tijd moeten investeren. Ik denk dat een goede aannemer je eerder geld bespaart dan kost!
K icon

Xander Kinkel

★★★★★

De afgesproken prijs is uiteindelijk wat ik ook heb betaald. Fijn om niet verrast te worden met onverwachte kosten. Betreft de verbouwing; die is ook verlopen naar wens. Zeker een aanrader!
R icon

Robert Keizer

★★★★★

Bespaar je zelf al de moeite en lastige taken; het netwerk van deze aannemer is breed en vol met professionals die weten wat ze doen. Niet bang zijn met de gedachte dat het je veel zal kosten, want de prijzen zijn ook de moeite waard om het te overwegen.
N icon

I. Popal

★★★★★

We wilden graag zonnepanelen plaatsen, maar ons dak moest ook gerenoveerd worden om geschikt te zijn voor zonnepanelen. Dus we hebben ons dak laten renoveren en vervolgens de zonnepanelen laten plaatsen en dit alles heeft Aannemer Rotterdam voor ons geregeld. De prijzen zijn eerlijk en de opvolging is super. Alles wordt van A tot Z voor je geregeld en je hoeft je nergens zorgen over te maken.
A icon

Arif Solmaz

★★★★★

Voor het renoveren van de gevel van ons huis en het schilderen van de buitenkant wilden we een aannemer inschakelen. Nu we er toch mee bezig waren hebben we ook wat stucwerk laten regelen. Alles is goed verlopen, het gehele proces. We zijn over het algemeen tevreden en hebben geen enkele klachten.
M icon

M.N. Drost

★★★★★

Het gemak, de expertise en het vertrouwen is zeker elke cent waard voor het overlaten van alle taken aan de aannemer. De prijs is zeker ook niet overdreven.
E icon

Edwin De Vries

★★★★★

WC en badkamer laten renoveren. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen!
M icon

Marco met een C

★★★★★

Eén man voor alle klussen, daar komt het op neer. Je hoeft niet met Jan en alleman te bellen en steeds weer alles uitleggen aan iedereen. 1 aanspreekpunt die alles, maar dan ook ECHT alles voor je doet.
K icon

Kirsten Pul

★★★★★

Snel begonnen, snel afgemaakt, alles op schema. Geen onverwachte rekening gekregen op het einde en het belangrijkste natuurlijk; het ziet er super goed uit!

Laat een review achter

(Vereist)