Renovatie en verbouwing Rotterdam

Bent u op zoek naar een aannemer in Rotterdam en omstreken voor uw renovatie- en verbouwingsplannen? Zoek niet verder, wij staan voor u klaar!
 • Meedenken met uw wensen en behoeften
 • Eerlijk advies van onze deskundige experts
 • Volledige ontzorging gedurende het project
 • Realisatie van zowel grote als kleine klussen
 • Scherpe tarieven voor onze diensten
 • Flexibele en efficiënte werkwijze, zodat we ons kunnen aanpassen aan uw planning en behoeften
 • Prioriteit aan kwaliteit van het werk
 • Altijd één vast aanspreekpunt gedurende het gehele project
 • Transparante werkwijze, zodat u precies weet wat u kunt verwachten
 • Bouwgarantie voor extra zekerheid over de kwaliteit van ons werk.
Wilt u onnodige kosten vermijden en de waarde van uw woning of pand in Rotterdam vergroten? Overweeg dan een renovatie of verbouwing. Vraag geheel vrijblijvend een aantrekkelijke offerte aan voor uw project in Rotterdam en ontdek wat er mogelijk is!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.
Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.
Renovatie en verbouwing Rotterdam

Renovatie en verbouwing Rotterdam

Bij Aannemersbedrijf Rotterdam zijn we gespecialiseerd in woningrenovatie en verbouwingen. Onze expertise omvat het monteren van diverse onderdelen, zoals trappenhuizen, kozijnen, daken, plafonds, ramen, muren en kabels. Daarnaast bieden wij ook onderhoudsservices voor deze elementen van uw huis, wanneer dat nodig is.

Een renovatie is een effectieve manier om de veiligheid, energiebesparing en het comfort van uw woning te verbeteren. Naast een esthetische make-over profiteert uw installatie ook van een langere levensduur en functionaliteit.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen

Ons bedrijf heeft de kundigheid en deskundigheid om uw project vakkundig af te ronden. Aannemer Rotterdam kan alles aan, van kleine reparaties tot grote verbouwingen!

Advies van een aannemer

Steeds meer mensen kiezen voor renovatie in plaats van nieuwbouw, vanwege verschillende redenen. Een gebrek aan beschikbare bouwgrond, de gunstige locatie van een bestaand pand en de prijs-woonverhouding zijn enkele van deze redenen.

De kosten voor nieuwbouw van huizen zijn de laatste jaren steeds hoger geworden en er zijn steeds minder bouwterreinen beschikbaar. Door te kiezen voor renovatie of het slopen en opnieuw opbouwen van een huis, kan het werk en daarmee de kosten worden gespreid. Bovendien zijn de huidige renovatiebeperkingen versoepeld, wat renovatie nog aantrekkelijker maakt als optie.

 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Bouwgarantie

Bij ons staat meedenken met de klant voorop, omdat elke situatie uniek is. Om die reden beginnen we altijd met het uitwerken van het project, zodat we u een deskundig advies kunnen geven over alle variabelen en mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een gedegen advies te geven over de diverse mogelijkheden en alternatieven

Advies van een aannemer voor verbouwing en renovatie
Renoveren en verbouwen in Rotterdam

Meer dan renoveren en verbouwen

Bij ons draaien we onze hand niet om voor het renoveren van kantoorvloeren of het vloeistofdicht maken van productievloeren. Wij bieden verbeteringen aan winkelinterieurs conform de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), creëren nieuwe ingangen en voeren woningverbeteringen door.

Onze diensten omvatten ook dakreparaties, dakverbouwingen, elektrische en gasinstallaties. Bij alle werkzaamheden staat vakmanschap en veiligheid voorop. Voor elk verbouwings- of renovatieproject kunt u bij ons terecht. Kortom, vanaf de eerste spadesteek tot en met het overhandigen van de sleutel na afronding van de klus, staan wij voor u klaar.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze

Onze deskundigheid reikt verder dan alleen renovatie. Wij bieden professioneel advies over diverse onderwerpen, zoals energie-efficiëntie en onderhoud van uw woning. Onze ervaren aannemers kunnen klanten adviseren over technische zaken, stedenbouwkundige overwegingen en subsidiemogelijkheden van de overheid.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!
Strak aan het schema

Strak op schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.
Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat kan ik van jullie verwachten?

Als aannemer zijn wij de schakel tussen het idee en de realisatie van uw verbouwings- of bouwproject. Ons deskundig advies strekt zich uit over het gehele bouwproces, van voorbereiding tot nazorg. Als eerste aanspreekpunt zorgen wij ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn en samenwerken. Wij regelen de benodigde materialen en plannen het werk efficiënt in. Het uiteindelijke resultaat is veelal afhankelijk van de kwaliteit en expertise van de aannemer.

Wat kost een aannemer voor renovatie en verbouwing?

De kosten van een renovatieproject kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van het project, de materialen die gebruikt worden en andere factoren. Bij ons kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een duidelijk en transparant beeld van de kosten van uw specifieke project.

Wat zijn jullie verplichtingen?

Een aannemer heeft twee belangrijke verantwoordelijkheden. Allereerst moet hij het werk voltooien en leveren wat er is beloofd. Ten tweede moet hij de klant op de hoogte houden van eventuele problemen met het ontwerp en vragen beantwoorden die de klant heeft.

Waarom een aannemer renovatie of verbouwing?

Voor de meeste mensen is het renoveren of verbouwen van een huis een eerste keer ervaring. Dit kan gevoelens van angst, onzekerheid en spanning met zich meebrengen, met vragen als: Waar moet ik beginnen? Welke experts kan ik vertrouwen? Wat zijn de financiële beperkingen waarmee ik rekening moet houden? Er moeten tal van beslissingen worden genomen, wat stressvol kan zijn. Gelukkig zijn er professionals die u hierbij kunnen helpen. Een architect begeleidt het planningsproces, terwijl een aannemer verantwoordelijk is voor het uitvoeren van het werk.

Wat is totaalrenovatie?

De term “totaalrenovatie” vat het goed samen: u gaat uw hele huis grondig renoveren. Wanneer uw huis niet langer aan uw behoeften voldoet, heeft u twee opties: verhuizen of renoveren. En als u besluit een nieuw huis te kopen, is het meestal omdat u ook moet renoveren. Omdat bouwgrond steeds schaarser wordt, is het moderniseren van een oud huis vaak de enige manier om aan moderne normen te voldoen.

Veelgestelde Vragen