Raam of kozijnen plaatsen Rotterdam

Wilt u ramen of kozijnen plaatsen in Rotterdam? Voor nieuwbouw of bestaande woningen en bedrijfspanden kan Aannemer Rotterdam u hierbij helpen.
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam en omgeving. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de beste prijzen!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Ramen plaatsen Rotterdam img

Ramen plaatsen Rotterdam

Ramen zorgen voor daglicht en frisse lucht in uw huis of bedrijfspand. Het kan gebeuren dat een raam barst of breekt. Wilt u een raam vervangen in Rotterdam? Aannemer Rotterdam staat voor u klaar!

Gaat het om een nieuwbouwproject en moeten alle ramen worden geplaatst? Aannemer Rotterdam is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen voor nieuwbouwprojecten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Transparante werkwijze

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. De beste prijzen voor het plaatsen van ramen kunt u vinden bij Aannemer Rotterdam!

Kozijnen plaatsen Rotterdam

Aluminium, houten of kunststof kozijnen plaatsen? Aannemer Rotterdam kan deze voor u plaatsen. Gaat het om een nieuwbouwproject of zijn de huidige kozijnen in slechte staat? Wij staan voor u klaar! Voor zowel bedrijfspanden als woningen, grote of kleine klussen, wij kunnen u helpen.

Kozijnen hebben een belangrijke functie. Uiteraard heeft ieder huis of bedrijf wel ramen. Behalve om naar buiten of binnen te kunnen kijken en het daglicht dat binnenkomt, zorgen goede kozijnen en ramen ook voor isolatie. Daardoor is het belangrijk om slechte kozijnen te vervangen met nieuwe en kwalitatieve kozijnen.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop herschrijf deze tekst

Met nieuwe kozijnen kunt u de waarde van uw pand verhogen, waardoor het een slimme investering is. Aarzel daarom niet langer en vraag nu een offerte aan.

Kozijnen plaatsen Rotterdam
Aannemer Rotterdam

Aannemer Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf voor het plaatsen van ramen of kozijnen? Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit materialen, deskundige werkzaamheden en een vakkundige aanpak, tegen de scherpste prijzen. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, wij helpen u graag verder.

 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Voorkom stress en laat de klus uitvoeren door een professional. Bij ons kunt u rekenen op volledige ontzorging van A tot Z. Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van onze scherpe prijzen. Bij akkoord regelen wij alles voor u en zorgen wij voor een tijdige oplevering van de klus.

Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijke service

Persoonlijke benadering

Bij Aannemer Rotterdam vinden we persoonlijke aandacht voor onze klanten erg belangrijk. U kunt altijd rekenen op onze betrokkenheid en service.

Strak aan het schema

Punctueel

Bij ons staat het op tijd afronden van een project hoog in het vaandel. We werken daarom strak op schema om ervoor te zorgen dat uw project op tijd wordt opgeleverd.

Duurzaam

Duurzaamheid

Bij Aannemer Rotterdam hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We maken uitsluitend gebruik van duurzame materialen en streven naar duurzame tevredenheid bij onze klanten.

Goede communicatie

Open communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor succesvolle resultaten. Daarom zorgen we altijd voor duidelijke en open communicatie gedurende het hele project.

Kwaliteitgericht

Kwaliteit voorop

Bij Aannemer Rotterdam staat kwaliteit centraal. We garanderen hoogwaardige kwaliteit van zowel het materiaal als de werkzaamheden die we uitvoeren.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren scherpe tarieven door kostenbewust te werken en efficiënt om te gaan met onze tijd en middelen. Zo bieden we concurrerende prijzen zonder in te leveren op kwaliteit.

Diensten Icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Wij bieden een uitgebreide service voor schilderwerk, zowel voor binnen als voor buiten. Of het nu gaat om het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren of gevels, ons team van ervaren schilders zorgt voor een perfecte afwerking en langdurige resultaten. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand er prachtig uitziet.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Voor zakelijke klanten bieden wij professionele onderhouds- en bouwwerkzaamheden. Ons team van deskundige vakmensen is gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van bedrijfspanden, kantoren, winkels en andere zakelijke gebouwen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen en behoeften. Van kleinere reparaties tot grote renovaties, wij zorgen ervoor dat uw zakelijke ruimte er altijd op zijn best uitziet.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat wordt er bedoeld met haakse kozijnverbinding?

Het meest gebruikelijke kunststof raamkozijn bestaat uit twee delen die onder een hoek van 45 graden in elkaar zijn geschoven. De verbindingen kunnen worden omgevormd tot rechte hoeken om zo de uitstraling van hout na te bootsen. Hierdoor ontstaat de zogenaamde hout-look, wat de illusie van een houten kozijn wekt.

Hoelang duurt de montage van kozijnen?

Moderne kunststof kozijnen hebben dezelfde esthetische uitstraling als houten kozijnen, maar vereisen minder onderhoud en bieden superieure isolatie zonder de noodzaak om ze te schilderen. Door uw kozijnen regelmatig schoon te maken, behouden ze hun frisse uitstraling gedurende een lange periode.

Wat kost het om ramen of kozijnen te plaatsen?

De prijs van een project kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de keuze van materialen en de omvang en complexiteit van het werk. Wij streven naar transparantie in onze werkwijze en bieden daarom de mogelijkheid om gratis een offerte aan te vragen. Op die manier kunt u vooraf een duidelijk beeld krijgen van de kosten en de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Zijn kunststoffen kozijnen geheel van kunststof?

In kunststof kozijnen worden versterkingsprofielen van gegalvaniseerd staal gebruikt. Tegenwoordig is het ook mogelijk om versterkingsprofielen te gebruiken van polyester of koolstof. Bij het toepassen van de VEKA 7-kamer technologie is staalversterking niet nodig vanwege de uitstekende isolatie-eigenschappen van deze technologie.

Veelgestelde Vragen