Plaatsen van geluidswerend glas Rotterdam

Bij Aannemer Rotterdam kunt u terecht voor geluidswerend glas in Rotterdam. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen de beste prijzen!
Bij ons kunt u rekenen op:

 • Advies op maat door onze deskundige medewerkers
 • Volledige ontzorging bij iedere klus, groot of klein
 • Kwaliteit is onze prioriteit
 • Een vast aanspreekpunt gedurende het gehele project
 • Transparante werkwijze en communicatie
 • Efficiënte en flexibele aanpak
 • Bouwgarantie voor extra zekerheid
 • Scherpe tarieven voor hoogwaardige kwaliteit
Of u nu een woning of bedrijfspand heeft, wij staan klaar om geluidswerend glas te plaatsen in Rotterdam en omgeving. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang een op maat gemaakte prijs van ons
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.
Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.
Geluidswerend glas plaatsen Rotterdam

Geluidswerend glas plaatsen Rotterdam

Als u last heeft van geluidshinder, kan dit zeer vervelend zijn, vooral als u probeert te slapen of te werken. Gelukkig is er een duurzame oplossing: geluidswerend glas. Naast het verminderen van geluidsoverlast, biedt het nog vele andere voordelen. Zo verbetert het de isolatiewaarde van uw woning en verhoogt het de waarde van uw woning. Of u nu een kind heeft dat slaapt of gewoon behoefte heeft aan een rustige leefomgeving, bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van geluidswerend glas. Vraag nu een offerte aan en ervaar de voordelen zelf!

 • Wij denken met u mee
 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven

Door te kiezen voor geluidswerend glas investeert u niet alleen in uw eigen comfort en rust, maar ook in de waarde van uw woning. Ongehinderd kunnen slapen of studeren is namelijk van groot belang voor zowel volwassenen als kinderen. Met geluidswerend glas zorgt u voor een betere isolatie van uw woning, waardoor u bovendien energie bespaart en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Geluidswerend glas Rotterdam

De groei van de bevolking in steden zoals Rotterdam heeft geleid tot een toename van geluidsoverlast. Met meer mensen op een beperkte oppervlakte stijgt het geluidsniveau exponentieel.

Gelukkig biedt Aannemer Rotterdam een effectieve oplossing met geluidswerend glas. Dit type beglazing biedt veel meer geluidsisolatie dan standaard dubbel glas. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van akoestisch glas in Rotterdam en omgeving, en dit doen we tegen scherpe tarieven. Wij streven ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden, zonder in te leveren op kwaliteit.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor grote en kleine klussen
 • Transparante werkwijze

Met geluidswerend glas kunt u ondanks de toenemende bevolkingsdichtheid blijven genieten van een comfortabele leefomgeving. En het goede nieuws is dat de kosten lager zijn dan u wellicht denkt. Wilt u weten wat het zou kosten om geluidswerend glas te laten plaatsen in uw woning of bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Geluidswerend glas Rotterdam
Geluidswerend glas

Hoe werkt geluidswerend glas?

Geluid is het resultaat van trillingen. Geluidswerend glas is speciaal ontwikkeld om deze trillingen te absorberen. Dit wordt bereikt door middel van verschillende methoden, zoals folie, coating of gas tussen de glazen. Deze technieken hebben een dempende werking waardoor het geluid wordt verminderd.

De effectiviteit van geluidswerend glas kan worden gemeten aan de hand van de RW-index. Hoe hoger de RW-index, hoe minder geluid er door het glas heen dringt. Wilt u weten welke RW-index geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!
Strak aan het schema

Strak op schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.
Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat is geluidswerend glas?

Geluidwerende beglazing is vaak dubbele beglazing, maar er zijn ook alternatieve opties beschikbaar. Dubbel isolatieglas wordt meestal gebruikt om een goed akoestisch resultaat te bereiken. Als u last heeft van geluidsoverlast en op zoek bent naar een oplossing, dan is geluidswerend glas een uitstekende keuze. Het biedt namelijk een betere geluidsisolatie dan andere methoden. of je nu moeite hebt met slapen door geluidsoverlast of gewoon op zoek bent naar een stille omgeving om in te werken, geluidswerend glas kan u helpen. Het kan in elke constructie worden gebruikt om een uitstekende akoestische omgeving te creëren.

Waarom geluidswerend isolatieglas?

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het laten installeren van dubbel geïsoleerd glas in uw woning. Ten eerste wordt geluid buiten gehouden, wat zorgt voor minder overlast en meer rust in huis. Hierdoor slaapt u beter en heeft u overdag meer energie door de stilte in huis.

Naast geluidswering is isolatie een belangrijke functie van geluidswerend glas. Het houdt de warmte in uw huis vast in de winter en zorgt ervoor dat uw huis koeler blijft in de zomer. Bedenk wel dat geluidswerend glas een kostbare investering is, dus het is belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden en keuzes voor uw huis voordat u een beslissing neemt. Aannemer Rotterdam denkt graag met u mee

Welk soort geluidswerend glas moet ik nemen?

Er zijn verschillende soorten geluidswerend glas die gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de situatie. Enkel geluidswerend glas wordt vaak gebruikt in binnenruimten waar privacy belangrijk is, zoals een vergaderruimte die afgesloten kan worden van de rest van het kantoor. Dit type glas heeft geen hoge isolatiewaarde nodig, omdat het alleen bedoeld is om geluid te dempen.

Als het gaat om het dempen van verkeerslawaai, is dubbel geluidswerend glas vaak een betere keuze. Dit glas wordt meestal geplaatst in buitenmuren en vereist extra enkel geluidswerend glas voor een optimale geluidsisolatie, omdat de isolatiewaarde van enkel glas onvoldoende is. Dubbel geluidswerend glas is niet alleen effectiever, maar heeft ook een betere geluidswerende werking.

Bij het kiezen van het juiste type geluidswerend glas is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke wensen en budget. Onze experts kunnen u adviseren en met u meedenken om de beste oplossing te vinden voor uw situatie.

Wat kost geluidswerend glas?

De prijzen van geluidswerend glas kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type glas, de hoeveelheid en afmetingen. Om u een offerte op maat te kunnen bieden, stellen wij voor dat u ons uw specifieke wensen laat weten. Onze offerte zal volledig transparant en vrijblijvend zijn.

Waarom zijn de profielen zo belangrijk?

Een correcte bevestiging van geluidswerend glas in raamkozijnen is van groot belang om een optimale bescherming te bieden tegen geluid, tocht en vocht. Bij het kiezen van het juiste raam is het materiaal van belang. Houten ramen zijn hierbij de meest geschikte keuze. De isolatiewaarde van aluminium of PVC ramen hangt af van de structuur van de binnenkant. Het aantal rubbers dat gebruikt wordt in het raamkozijn speelt ook een belangrijke rol bij de mate van geluidsdemping.

Veelgestelde Vragen