Particuliere bouw Rotterdam

Aannemer Rotterdam is er ook voor particuliere opdrachtgevers die een bouwproject in Rotterdam willen realiseren. Wij zijn vastberaden om uw project tot een succesvol einde te brengen!
 • Meedenken en eerlijk advies van onze deskundigen
 • Complete ontzorging van uw project
 • Geschikt voor zowel kleine als grote klussen
 • Concurrerende prijzen zonder in te leveren op kwaliteit
 • Wij streven altijd naar kwaliteit en klanttevredenheid
 • U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij ons
 • Transparante aanpak en werkwijze
 • Flexibel en efficiënt in onze planning en uitvoering
 • Flexibel en efficiënt in onze planning en uitvoering
Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor uw particuliere bouwproject in Rotterdam of omgeving? Aannemer Rotterdam biedt de beste resultaten tegen de meest voordelige tarieven. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.
Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.
Aannemer particuliere bouw

Aannemer particuliere bouw

Bij Aannemer Rotterdam kunt u terecht voor al uw particuliere bouwprojecten, zoals aanbouw, opbouw, uitbouw, verbouw en nieuwbouw. Ons portfolio omvat een breed scala aan projecten, van woningen tot grote constructies, aanbouwsels, garages, dakkapellen en meer.

Bij sommige verbouwingen is het verkrijgen van een omgevingsvergunning vereist. Geen zorgen, wij helpen u graag bij het aanvragen van deze vergunning en zorgen voor een volledige ontzorging van het project, van A tot Z!

 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Transparante werkwijze

Bij Aannemer Rotterdam bieden wij unieke garanties die u nergens anders vindt. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan bij ons, uw betrouwbare en erkende aannemer!

Voor al uw bouwprojecten

Wij hebben ruime ervaring met uiteenlopende sectoren, waaronder het bedrijfsleven, en hebben ook vele tevreden particuliere klanten geholpen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en wij zetten ons volledig in om uw project van begin tot eind tot een succes te maken.

Als allround aannemersbedrijf nemen wij u alle zorgen uit handen. Naast de bouwkundige werkzaamheden verzorgen wij ook elektra, loodgieterswerk, schilderwerk, stukadoorswerk, tegelwerk en nog veel meer. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project en bent u verzekerd van een vakkundige en efficiënte uitvoering.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor grote en kleine klussen
 • Bouwgarantie

Bij ons heeft u gedurende het hele project slechts één aanspreekpunt. Wij regelen alles voor u en ontzorgen u volledig. Wij vinden het van groot belang dat het werk met de hoogst mogelijke kwaliteit wordt uitgevoerd. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit zonder zorgen!

Voor al uw bouwprojecten
Professioneel aannemersbedrijf

Professioneel aannemersbedrijf

Als u op zoek bent naar een professioneel aannemersbedrijf voor uw nieuwbouwproject, renovatie, uitbreiding of onderhoudsklus, dan bent u bij Aannemersbedrijf Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht voor elke klant en elk project. Bij ons krijgt u de zekerheid van hoogwaardige dienstverlening en dat het werk wordt uitgevoerd zoals u dat verwacht.

Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid en heldere communicatie vanaf het eerste contact. Of het nu gaat om een groot of klein project, wij nemen de tijd om naar uw wensen en eisen te luisteren en zorgen voor een transparante werkwijze.

 • Wij denken met u mee
 • Volledige ontzorging
 • Altijd een vast aanspreekpunt

Wanneer u ons inschakelt voor uw project, bieden wij u altijd een heldere en gedetailleerde offerte voor de werkzaamheden. Bovendien kunnen wij de benodigde tekeningen, constructieberekeningen en bouwvergunningen verzorgen, zodat het bouwproces soepel verloopt en de kosten binnen uw budget blijven.

Bij Aannemer Rotterdam bent u verzekerd van betrouwbare dienstverlening. Wij staan voor onze afspraken en leveren hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Uw woning is bij ons in goede handen.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!
Strak aan het schema

Strak op schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.
Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat is particuliere bouw?

Bij particuliere bouw wordt gesproken van vrije ingebruikneming wanneer huiseigenaren hun eigen grondstukken kopen of huren en een belangrijke rol spelen in het ontwerpproces van hun woning.

Wat kost een particuliere bouw?

Bij elk project zijn de kosten afhankelijk van verschillende factoren en kunnen ze sterk variëren. Bij Aannemer Rotterdam begrijpen we dat elk project uniek is en dat uw wensen een belangrijke rol spelen in de totale kosten. Daarom bieden wij gratis en vrijblijvende offertes aan, zodat u vooraf een duidelijk beeld heeft van de kosten en geen verplichtingen heeft.

Wat doet een aannemer particuliere bouw?

Een aannemer neemt de zorgen van uw project volledig uit handen en zorgt ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Uw wensen en eisen worden in kaart gebracht en de aannemer zorgt ervoor dat deze zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd binnen het afgesproken tijdschema. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op andere zaken, terwijl de aannemer het project voor u begeleidt en samenwerkt met verschillende vakmensen.

Hoe zit het met de bouwvergunning?

Bij Aannemer Rotterdam nemen wij ook het regelen van de benodigde vergunningen voor uw bouwproject uit handen. Wij zorgen ervoor dat alle vereiste vergunningen tijdig en correct worden aangevraagd en afgehandeld, zodat uw bouwproject zonder problemen kan starten en worden afgerond.

Kunnen jullie ook een bouwtekening regelen?

Absoluut, wij bieden ook de mogelijkheid om een bouwplan op maat voor u op te stellen dat volledig voldoet aan uw wensen. We werken samen met ervaren architecten om ervoor te zorgen dat uw visie op de best mogelijke manier wordt gerealiseerd.

Veelgestelde Vragen