Nieuwbouw Rotterdam

Bent u op zoek naar een aannemer voor nieuwbouw in Rotterdam? Bij Aannemer Rotterdam bent u aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw nieuwbouw Rotterdam project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd.
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij helpen met de bouwvergunning
Beschrijf uw project aan ons en ervaar zelf het verschil van Aannemer Rotterdam! Wij bieden u persoonlijk advies op maat en zorgen ervoor dat uw droomproject werkelijkheid wordt, terwijl wij alle zorgen uit uw handen nemen. Als uw aannemer voor nieuwbouw projecten in Rotterdam en omgeving zijn wij er voor u!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij staan open voor projecten van overheidsinstellingen en voeren deze met dezelfde toewijding uit als al onze andere projecten.

Bedrijven

Bedrijven

Ook voor commerciële organisaties zijn wij dagelijks bezig met het uitvoeren van diverse taken.

Particulieren

Particulieren

Maar niet alleen bedrijven en overheidsinstellingen, ook particulieren kunnen gebruik maken van onze dienstverlening. Wij staan klaar om uw bouw- en renovatieprojecten te realiseren.

Aannemer nieuwbouw Rotterdam

Aannemer nieuwbouw Rotterdam

Heeft u nog geen stappen ondernomen, zoals het laten tekenen van een plan door een architect of het verkrijgen van bouwgrond en vereiste vergunningen voor uw project? Geen zorgen, wij kunnen u hierbij helpen.

Ons uitgebreide netwerk aan contacten stelt ons in staat om uw droomproject van begin tot eind te realiseren. Als aannemer nieuwbouw hebben wij de deskundigheid en ervaring om uw project naar uw wensen op te leveren.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor grote en kleine klussen

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over alle administratieve taken. Wij begeleiden u bij het hele proces en bespreken samen met u uw wensen, budget en planning. Zo kunnen wij realistische deadlines stellen voor het voltooien en opleveren van uw nieuwbouwproject. Als professionele aannemer staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan en zie hoe wij uw droomproject kunnen verwezenlijken!

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn een betrouwbare en professionele aannemer in nieuwbouw die zich houdt aan gemaakte afspraken. Bij ons zijn de afspraken helder en transparant, zodat iedereen deze gemakkelijk kan begrijpen. U heeft altijd een vast aanspreekpunt dat eenvoudig te bereiken is. Bij ons kunt u vertrouwen op een professionele en klantgerichte aanpak.

 • Volledige ontzorging
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Bij ons als ervaren aannemer nieuwbouw kunt u altijd rekenen op persoonlijk advies en een nauwe en duidelijke communicatie. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van uw project en zorgen dat het project binnen de afgesproken tijd en budget wordt afgerond. Daarnaast gebruiken wij enkel hoogwaardige materialen en de beste apparatuur om uw project duurzaam en van hoogstaande kwaliteit op te leveren.

Nieuwbouw Rotterdam
Nieuwbouwprojecten in Rotterdam

Nieuwbouwprojecten in Rotterdam

Voor al uw nieuwbouwprojecten in Rotterdam en omgeving kunt u terecht bij Aannemer Rotterdam. Of u nu particulier bent of zakelijke klant, wij staan voor u klaar en kunnen elk klein of groot nieuwbouwproject aan. Wij zijn vakbekwaam en volledig toegewijd aan uw project.Onze opleveringen zijn duurzaam en toekomstgericht, en we zijn altijd tevreden over onze eigen werkzaamheden. We moeten immers zelf tevreden zijn over ons werk voordat we het aan u kunnen overdragen.

Aannemer Rotterdam staat voor u klaar bij al uw nieuwbouwprojecten, of u nu een particuliere of zakelijke klant bent in Rotterdam en omgeving. Onze betrokkenheid en vakmanschap zorgen ervoor dat we duurzame en toekomstbestendige projecten afleveren, waar we trots op zijn.Ons team is pas tevreden als we zelf tevreden zijn over ons werk, zodat u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, wij zorgen dat het project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

 • Wij helpen met de bouwvergunning
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze

Voor ons staat kwaliteit en tevredenheid voorop. Dit bereiken wij tegen zeer competitieve prijzen! Vraag daarom nu een gratis offerte aan en ontdek hoe wij uw droomproject kunnen realiseren tegen een prijs die lager is dan u misschien verwacht.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Rotterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij vinden het belangrijk om persoonlijke service te bieden aan al onze klanten als Aannemer Rotterdam. Bij ons staat u centraal en streven wij ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Strak aan het schema

Strak op schema

Het opleveren van projecten binnen de afgesproken tijd is voor ons van groot belang als Aannemer Rotterdam. Wij doen ons uiterste best om altijd op schema te blijven en uw project tijdig af te ronden.

Duurzaam

Duurzaam

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons als Aannemer Rotterdam. Wij werken alleen met duurzame materialen en streven naar duurzame oplossingen voor een tevredenheid op lange termijn.

Goede communicatie

Goede communicatie

Als Aannemer Rotterdam weten wij dat goede communicatie van essentieel belang is voor een succesvol project. Wij houden u tijdens het gehele proces op de hoogte en zorgen dat alle afspraken duidelijk en transparant zijn.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij als Aannemer Rotterdam voor staan. Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit materiaal en zorgen dat de werkzaamheden tot in de puntjes verzorgd zijn voor een uitstekend eindresultaat.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven als Aannemer Rotterdam door kostenbewust te werken en efficiënt gebruik te maken van onze middelen. Zo kunnen wij onze klanten scherpe tarieven aanbieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Aannemer inschakelen in Rotterdam?

Of het nu gaat om grote of kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij zijn altijd beschikbaar om projecten aan te nemen en kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden op te leveren.

Diensten Icon

Onze diensten

Bekijk ons brede scala aan diensten.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat doet een aannemer?

Een aannemer is een persoon of bedrijf dat u kan assisteren bij de bouw van uw woning of bedrijfspand. Door middel van een contract wordt de aannemer ingehuurd en worden de uit te voeren werkzaamheden, kosten en tijdschema vastgelegd. Een aannemer kan diverse soorten bouwprojecten uitvoeren, waarover u meer informatie kunt vinden op onze dienstenpagina’s. Hier kunt u ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw bouwproject.

Wat kost een aannemer?

Aangezien elke klus uniek is, kunnen de kosten van een aannemer per project verschillen. Om een nauwkeurige prijsindicatie te krijgen voor uw specifieke project, raden wij u aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Op die manier kunt u meer informatie krijgen over de kosten en de mogelijkheden voor uw project, zonder ergens aan vast te zitten. Wij staan klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw bouwproject en om u een transparante en eerlijke prijs te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat is grond- en bouwrente?

Bij de aankoop van een onroerend goed zijn er twee kostenposten: de grondkosten en de bouwkosten. Als de bouw al is gestart, maar de koper nog niet naar de notaris is gegaan, kunnen de verkoper (vaak de projectontwikkelaar) en/of de aannemer (meestal de bouwer) voor deze kosten een vergoeding vragen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de koper nog niet bij de notaris is geweest.

Omdat de koper nog niet de wettelijke eigenaar van het onroerend goed is, wordt er een risicopremie betaald aan de ontwikkelaar en/of bouwer. Beide partijen betalen kosten voor de verwerving van de grond en de financiering van de bouw. Deze kosten worden vooraf aan de uiteindelijke koper in rekening gebracht, samen met een vergoeding. Dit staat bekend als grond- en bouwrente.

Het is mogelijk om een deel van de lening mee te financieren met een bouwrentedepot. Dit aanbetalingsbedrag dient om de bouwrente tijdens de bouw af te lossen. Op die manier heeft u tijdens de bouwperiode geen dubbele woonlasten, want u bent verantwoordelijk voor slechts één woning: uw nieuwe huis in aanbouw.

Is een nieuwbouwwoning energiezuiniger dan een bestaande woning?

Een recentelijk gebouwd huis is over het algemeen energiezuiniger dan een oudere woning. Nieuwe woningen moeten voldoen aan verschillende normen die zijn vastgesteld door de overheid en bouwvoorschriften. Momenteel worden de EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) en BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) gebruikt om de energie-efficiëntie van woningen te meten. De toepassing van een van deze normen wordt bepaald door de periode waarin de omgevingsvergunning wordt aangevraagd.

Regelen jullie ook de vergunningen?

Absoluut! Als aannemersbedrijf nemen wij de verantwoordelijkheid en lasten van uw project uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles in orde komt en dat wij aan de slag kunnen gaan om uw project te realiseren.

Veelgestelde Vragen