Latex spuiten Rotterdam

Wilt u latex spuiten om hoge arbeidskosten te besparen? Aannemer Rotterdam helpt u hier graag mee om uw woning of bedrijf te voorzien van een lakje verf!
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Voor bedrijven en particulieren
Voor de beste prijzen en resultaten bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag direct een offerte aan voor latex spuiten Rotterdam! Het is geheel gratis en vrijblijvend!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Aannemer latex spuiten Rotterdam

Aannemer latex spuiten Rotterdam

Heeft u een latexspuiter nodig om een laag verf op uw pas gestucte muur of plafond te spuiten? En wilt u graag weten hoeveel dit kost voor bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamers thuis?

U heeft de keuze om uw muren te laten rollen of latex spuiten (verfspuiten). Latex spuiten is doorgaans 30% tot 50% goedkoper dan het traditioneel sauzen van de muren of plafonds.

 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Voor bedrijven en particulieren

Met behulp van een airless spuitbus kunnen vele lagen verf in slechts enkele minuten op de muren en plafonds worden aangebracht. Hierdoor ontstaat een dikkere laag latexverf dan wanneer u een gewone verfroller en kwast zou gebruiken. Dit zorgt voor een vlekkeloos, glad eindresultaat zonder strepen of banen.

Bij het gebruik van een roller om een muur of plafond te schilderen, zult u altijd de strepen en ribbels van de vachtroller na afloop opmerken. Deze strepen willen tijdens het drogen niet altijd verdwijnen, waardoor het nieuwe schilderwerk niet het beoogde resultaat bereikt. Bij latex spuiten is dit niet het geval. Hierdoor wordt het gewenste eindresultaat zonder strepen en banen behaald.

Voordelen latex spuiten

Door te kiezen voor latexspuitwerk bespaart u tijd en geld, vooral als u een grote hoeveelheid m2 in één keer wilt aanbrengen. Het is ook mogelijk om het plafond en de muren apart te verven. Bij het gebruik van latexspuitwerk ontstaan er geen strepen, omdat er geen roller bij betrokken is. Hierdoor wordt het mooiste resultaat bereikt.

Latexspuitwerk kan in bijna alle situaties worden gebruikt. Of u nu een bestaand huis renoveert of een nieuw huis bouwt, latex spuiten is een uitstekende optie voor het verkrijgen van een prachtig resultaat. Met een stuclaag als basis kunt u uw muren direct mooi maken met een latex spuitafwerking voor nieuwbouw. Hierbij heeft u de keuze uit diverse kleuren.

 • Volledige ontzorging
 • Kwaliteit staat voorop
 • Transparante werkwijze

Latexverf is een verfmethode waarbij latex over een oppervlak wordt gespoten. Het is een veelzijdige methode die op verschillende materialen kan worden toegepast, zoals stucwerk, gipsplaten, steen, behang en andere oppervlakken. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat het oppervlak glad en goed afgewerkt is, bijvoorbeeld met glad stucwerk.

Het spuiten van muren met latex is een relatief eenvoudige methode. Door te kiezen voor latex spuitwerk maakt u een investering op lange termijn. Het bespaart namelijk veel tijd in vergelijking met traditioneel schilderwerk en het eindresultaat is mooi egaal. Kortom, latex spuitwerk is een handige en slimme keuze.

Voordelen latex spuiten
Rotterdam latex spuiten kosten

Rotterdam latex spuiten kosten

De kosten per m2 van het spuiten van latex zijn doorgaans veel lager dan die van het traditionele schilderen met een roller. Door het snelle aanbrengproces en het superieure resultaat in vergelijking met het rollen van muren en plafonds, kunt u aanzienlijk besparen op arbeidskosten.

Het eindresultaat van het spuiten van latex is strakker en er zullen geen strepen of banen zichtbaar zijn op de muren of plafonds. De kosten van latex spuiten worden mede bepaald door het aantal kleuren dat u kiest. Hoe meer tinten, hoe hoger de prijs per m2. Houd er rekening mee dat er tijdens het spuiten van latex veel damp kan vrijkomen, waardoor er nevel kan ontstaan op reeds gespoten oppervlakken.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Altijd flexibel en efficiënt

Aangezien elke klant en situatie uniek is, kunnen we niet zomaar een standaard prijs geven voor onze diensten. We begrijpen dat transparantie belangrijk is en daarom bieden we onze klanten gratis en vrijblijvende offertes aan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wat de kosten zijn voordat we aan de slag gaan.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Rotterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Rotterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

Diensten Icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Welk type latexverf wordt er gebruikt?

Onze standaard latexverf heeft een schrobvaste eigenschap. Op verzoek kunnen wij ook afwasbare latexverf aanbrengen, hiervoor geldt een extra toeslag.

Kan ik later mijn muren zelf verven nadat ze met latex zijn gespoten?

Indien u later de muren zelf wilt verven nadat ze zijn behandeld met latex, is dat mogelijk. Meestal is slechts één laag nodig om de muren weer in de gewenste kleur te krijgen.

Is het mogelijk om latex te spuiten op een eerder bewoonde ruimte?

Het is zeker mogelijk om latex te spuiten in een eerder bewoonde ruimte. Of u nu net bent verhuisd naar een nieuw huis of uw huidige woning een frisse verflaag nodig heeft, wij kunnen het voor u doen. Door te kiezen voor latex spuitwerk, kunt u in korte tijd een geheel nieuwe uitstraling creëren voor uw woning.

Hoe lang duurt het om mijn huis met latex te spuiten?

De omvang van de ruimte en het aantal kleuren dat u kiest, kan van invloed zijn op de duur van het spuitproces. Over het algemeen zijn we echter in staat om uw huis volledig te spuiten met latex in slechts 2 tot 3 uur.

Is het mogelijk voor jullie om latex op elk oppervlak te spuiten?

Helaas is het niet mogelijk om latex te spuiten op ruwe ondergronden. Voor het beste resultaat kunnen we wel zorgen voor een gladde ondergrond van hoge kwaliteit.

Veelgestelde Vragen