Groot onderhoud Rotterdam

Heeft u groot onderhoud nodig in Rotterdam? Aannemer Rotterdam staat voor u klaar. Wij zorgen voor een goed georganiseerd proces met minimale overlast voor de bewoners van Rotterdam. Laat ons u helpen om uw project tot een succes te maken!
 • Meedenken met uw wensen en behoeften
 • Eerlijk advies van onze ervaren experts
 • Volledige ontzorging gedurende het hele project
 • Scherpe tarieven zonder verborgen kosten
 • Focus op kwaliteit en vakmanschap
 • Altijd een vast aanspreekpunt voor uw vragen en opmerkingen
 • Transparante werkwijze zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang
 • Flexibiliteit en efficiëntie om uw project soepel te laten verlopen
Wij zijn uw betrouwbare partner voor groot onderhoud. Met onze expertise bieden wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.
Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.
Aannemer groot onderhoud

Aannemer groot onderhoud

Als een professioneel aannemersbedrijf zijn wij volledig toegewijd aan het realiseren van uw wensen en het behoud van de omgeving. Onze planning is realistisch en wij houden ons strikt aan de afspraken die wij maken. Als u groot onderhoud wilt laten uitvoeren om uw woongenot te verhogen, bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Wij denken met u mee
 • Volledige ontzorging
 • Altijd een vast aanspreekpunt

Wij zorgen er dagelijks voor dat alle stof en puin netjes wordt opgeruimd aan het einde van de werkdag. Wij streven ernaar om de overlast tot een minimum te beperken en de bewoners zo min mogelijk te hinderen tijdens onze werkzaamheden.

Belang van groot onderhoud

Aannemer Rotterdam biedt hulp bij het verbeteren van de energielabel status van uw woning of bedrijfspand, in het geval dat deze niet voldoet aan de eisen van deze tijd, zoals het aanwezig zijn van asbest, gebrek aan isolatie of ondermaatse brandveiligheid. Wij richten ons op particulieren, zorgorganisaties, beleggers, woningcorporaties en overheidsinstellingen.

Door middel van een regelmatig onderhoudsprogramma blijft uw huis in uitstekende staat en wordt het goed onderhouden. U kunt eenvoudig zien wanneer iets moet worden bijgewerkt of vervangen. Met een goed onderhoudsplan komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, en kunt u de werkzaamheden aan uw huis inplannen. Dit geeft u meer controle over de staat van onderhoud van uw woning.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Altijd flexibel en efficiënt

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand behoudt zijn waarde en is daarmee een uitstekende investering. Het draagt bij aan duurzaamheid en stelt u in staat eventuele problemen vroegtijdig te ontdekken en aan te pakken.

Belang van groot onderhoud img
Kosten groot onderhoud img

Kosten groot onderhoud

Aannemer Rotterdam is een professioneel aannemersbedrijf dat op een transparante wijze te werk gaat. Wij streven naar een zo laag mogelijke kostprijs voor onze diensten en zijn inzetbaar voor zowel kleine als grote klussen. Aangezien iedere klus uniek is, kunnen de kosten variëren.

 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Transparante werkwijze

Om onze transparantie te waarborgen bieden wij de mogelijkheid om geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan te vragen. In overleg met u maken wij duidelijke afspraken, waardoor onaangename verrassingen achteraf worden voorkomen.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!
Strak aan het schema

Strak op schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.
Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat is groot onderhoud?

Als eigenaar van een woning of bedrijfspand bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van groot onderhoud. Dit omvat onder andere het onderhouden van funderingen, balkons en gevels, het vervangen van kozijnen, ramen en deuren, dakconstructies, dakbedekkingen, hemelwaterafvoeren, rioleringen, water-, elektra- en gasleidingen, keukens, sanitair en elektrische installaties, en het herstellen van bouwtechnische problemen.

Wat kost groot onderhoud?

Groot onderhoud kan een diverse reeks werkzaamheden omvatten, waardoor het lastig is om een prijsindicatie te geven zonder meer informatie over de specifieke werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Verscheidene factoren kunnen van invloed zijn op de kosten. Om een transparante kostenberekening te kunnen maken, bieden wij de mogelijkheid om geheel kosteloos een offerte aan te vragen.

Wat zijn de voordelen van groot onderhoud?

Door gebreken op tijd te vervangen of op te knappen, kunt u voorkomen dat er in de toekomst grotere schade ontstaat met hogere kosten tot gevolg. Bovendien kunt u als eigenaar de belaste winst beperken door de fiscale kosten naar voren te brengen. Daarnaast kunt u de waarde van uw woning of bedrijfspand behouden door tijdig onderhoud te laten uitvoeren.

Waarom Aannemer Rotterdam inschakelen?

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in groot onderhoud en hebben wij ruime ervaring opgebouwd. Als u ons inschakelt voor dit project, zullen wij u volledig ontzorgen en alles van begin tot eind regelen. U heeft één vast contactpersoon die verantwoordelijk is voor de voortgang en die ervoor zorgt dat het project binnen de gestelde tijd en tegen een scherp tarief wordt afgerond.

Hoe snel zijn jullie klaar?

De duur van het project kan variëren afhankelijk van de specifieke opdracht. Samen met u zullen wij een gedetailleerde planning maken en ons hier strikt aan houden. Voor aanvang van het project zullen wij u informeren over de verwachte duur.

Veelgestelde Vragen