Gevelrenovatie Rotterdam

Bent u van plan om een renovatie van uw gevel uit te laten voeren in Rotterdam? Aannemer Rotterdam staat voor u klaar als uw betrouwbare aannemer in de gehele regio van Rotterdam en haar omgeving!
 • Wij zijn uw partner die met u meedenkt
 • Onze deskundige experts bieden altijd eerlijk advies
 • Wij ontzorgen u volledig bij elke klus, groot of klein
 • Wij hanteren de scherpste tarieven zonder in te leveren op kwaliteit
 • Kwaliteit is onze prioriteit
 • U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij ons
 • Wij werken transparant en helder
 • Flexibiliteit en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel
 • Wij bieden bouwgarantie voor uw gemoedsrust
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de meest gunstige prijzen voor de renovatie van uw gevel. U bent niet meteen ergens aan gebonden. Bij ons kunt u rekenen op aantrekkelijke tarieven voor werkzaamheden van uitstekende kwaliteit.
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.
Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.
Aannemer gevelrenovatie Rotterdam

Aannemer gevelrenovatie

Het onderhoud van gevels wordt vaak verwaarloosd, waardoor veel huizen in de straat afbrokkelende gevels en muren hebben. Als uw gevel begint te verzakken of de voegen hun grip verliezen, is uw huis niet langer beschermd tegen regen en vorst. Dit kan leiden tot verdere schade en vochtproblemen in uw woning. Het is daarom verstandig om de gevel te renoveren om aanzienlijke schade te voorkomen en kosten te besparen.

Wanneer uw gevel beschadigd is geraakt, is het van groot belang om deze te laten restaureren. Gevelrenovatie voorkomt verdere schade aan het uiterlijk van uw gebouw en voorkomt vocht- en schimmelproblemen in huis. Het is namelijk zo dat een beschadigde gevel deze problemen kan veroorzaken.

 • Voor grote en kleine klussen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Bouwgarantie

Gevelrenovatie kan om verschillende redenen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld om uw woning te beschermen of om de uitstraling van uw voor- en achtergevel te verbeteren. Daarnaast kan het isoleren van de gevel bijdragen aan een betere isolatiewaarde van uw huis. Wat uw reden ook is, bij Aannemer Rotterdam bent u aan het juiste adres voor gevelrenovatie. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw wensen en het verbeteren van uw woning.

Gevelrenovatie Rotterdam

Door uw voor-, achter- of zijgevel tijdig te renoveren, kunt u toekomstige schade aan uw voeg- en metselwerk voorkomen en geld besparen op gevelrenovatie. Bovendien kan een gevelrenovatie de uitstraling van uw huidige of toekomstige woning aanzienlijk verbeteren.

Als u een gevelrenovatie in Rotterdam en omgeving overweegt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw betrouwbare aannemer voor dit project! Naast renovatie bieden wij ook mogelijkheden om uw gevel te voorzien van een nieuwe look, zoals door het te verven, kaleien of bekleden.

 • Wij zorgen voor alles, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.
 • Wij bieden de laagste prijzen in de markt.
 • Onze werkwijze is volledig transparant en u krijgt duidelijke informatie over alle stappen in het proces.

Bij ons wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen en apparatuur, omdat wij veel waarde hechten aan kwalitatief vakmanschap. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een professionele uitvoering van de klus, en dat alles tegen een scherp tarief. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan!

Gevel renoveren Rotterdam
Gevel impregneren Rotterdam

Gevel impregneren

Om een succesvolle gevelrenovatie te realiseren, is het van cruciaal belang om eerst alle oppervlaktevuil te verwijderen. Nadat de gevel grondig is gereinigd, kan er eventueel een waterbestendige coating worden aangebracht voor extra bescherming.

Er zijn drie verschillende soorten gevelrenovaties mogelijk:

 • Wij vervangen beschadigde stenen snel en vakkundig, zodat uw muur of gevel er weer als nieuw uitziet.
 • Ons team vervangt verouderd of beschadigd voegwerk met zorg en precisie, om de duurzaamheid van uw muur of gevel te garanderen.
 • Wij vervangen beschadigde dorpels of lateien met hoogwaardige materialen, zodat de structurele integriteit van uw gebouw behouden blijft.

Na afronding van de gevelrenovatie en reiniging, is het gebruikelijk om de gevel te impregneren. Hierbij wordt een beschermende laag op de gevel aangebracht, waardoor deze beschermd is tegen schimmel, vocht en vorstschade. Bovendien is de gevel na impregnatie ook brandwerend.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!
Strak aan het schema

Strak op schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.
Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat is gevelrenovatie?

De gevel van uw huis of gebouw is het visitekaartje voor de uitstraling en de eerste indruk die het maakt. Helaas kan de gevel na verloop van tijd beschadigd raken en kan gevelrenovatie nodig zijn.

De keuze voor gevelrenovatie hangt af van verschillende factoren, zoals de aard en omvang van de benodigde reparatie en restauratie, of uw pand binnenkort verkocht gaat worden. In sommige gevallen kan een simpele reiniging volstaan als de gevel alleen vuil is maar niet beschadigd. Onze experts kunnen u adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke situatie.

Wat kost gevelrenovatie?

Verscheidene factoren beïnvloeden de kosten van onze diensten, waaronder de renovatie, de vervuiling en de omvang van het project. Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos en zonder enige verplichting een offerte aan te vragen. Op die manier kunnen wij u een persoonlijke offerte aanbieden die afgestemd is op uw specifieke wensen en eisen.

Gevel reinigen of renoveren?

Is de buitenkant van uw huis aangetast door vervuiling of beschadiging? Dan is het tijd voor gevelrenovatie. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn vanwege groene aanslag, veroorzaakt door algen en mossen. Een professioneel gevelreinigingsbedrijf beschikt over gespecialiseerde instrumenten en technieken om uw bakstenen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen.

De beste reinigings optie hangt af van het soort vuil en de bekleding van uw gevel. Stoomreiniging is doorgaans de meest gebruikte methode, maar soms kan ook chemisch reinigen of zandstralen nodig zijn.

Het is van essentieel belang om beschadigde gevelbekleding te repareren om uw woning voldoende bescherming te bieden. Vocht kan namelijk naar binnen dringen en problemen veroorzaken. Ons gevelrenovatiebedrijf staat voor u klaar om deze problemen op te lossen en uw huis weer in topconditie te brengen.

Voordelen gevelrenovatie

Een gevelrenovatie heeft vele voordelen. Allereerst zorgt het voor een esthetische verbetering van uw woning. Daarnaast wordt de levensduur van uw gevel verlengd en zal de waarde van uw woning stijgen. Ook wordt de isolatiewaarde van uw woning verbeterd en biedt een gerenoveerde gevel meer bescherming tegen weersomstandigheden zoals wind en regen. Bovendien kan tijdig onderhoud van uw gevel aanzienlijke reparatiekosten voorkomen. Kortom, een gevelrenovatie is een slimme investering voor uw woning.

Wat zijn de mogelijkheden voor gevelrenovatie?

Een buitengevel bestaat uit verschillende componenten en er zijn verschillende mogelijkheden voor renovatie, afhankelijk van het beschadigde of verouderde onderdeel. Als er bijvoorbeeld een scheur zichtbaar is in een baksteen, is het waarschijnlijk nodig deze te vervangen. In geval van vochtplekken aan de buitenkant van de muren kan gevelbekleding worden vervangen. Ook het renoveren van voegen behoort tot een van de veelvoorkomende werkzaamheden om de gevel weer in optimale staat te brengen.

Veelgestelde Vragen