Dakrenovatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een specialist in dakrenovaties in Rotterdam? Dan bent u bij Aannemer Rotterdam aan het juiste adres!
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Bouwgarantie
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
Bent u op zoek naar een professionele dakrenovatie in Rotterdam en omgeving? Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.
Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.
Aannemer dakrenovatie Rotterdam

Aannemer dakrenovatie Rotterdam

Het dak van uw huis heeft niet alleen invloed op de uitstraling en waarde van uw woning, maar ook op uw energieverbruik. Daarom is het belangrijk om uw dak in goede staat te houden. Merkt u dat uw dakbedekking er slecht uitziet? Of zijn er beschadigingen aan de houten constructie? Dan is het verstandig om te investeren in een nieuw dak.

Als uw dak toe is aan reparatie of vervanging, is het aan te raden om snel actie te ondernemen. Anders loopt u het risico op lekkages en beschadigingen aan de dakstructuur, wat tot hoge kosten kan leiden. Kies daarom voor een nieuwe dakbedekking om verdere problemen te voorkomen.

 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop

Voordat u besluit om nieuwe dakbedekking te laten plaatsen, is het essentieel om ervoor te zorgen dat de dakconstructie in goede staat verkeert. Het zou zonde zijn om nu te investeren in nieuwe dakbedekking als er later problemen blijken te zijn met de dakconstructie. Bij Aannemer Rotterdam denken we met u mee en zorgen we ervoor dat uw dakrenovatie een succes wordt!

Dakrenovatie in Rotterdam

Een dak is het meest blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, vooral in Rotterdam. Als uw plat dak of pannendak na vele jaren van gebruik versleten is, kan het nodig zijn om een grondige dakrenovatie uit te voeren voor uw gerestaureerde huis, schuur of tuinhuisje.

Er zijn twee opties om een hellend dak te isoleren: van buitenaf of van binnenuit. Het isoleren van het dak van buitenaf is de meest effectieve optie omdat er minder kans is op koudebruggen en de dakconstructie beter beschermd wordt tegen temperatuurschommelingen. Als u ook een nieuwe dakbedekking laat plaatsen, is het isoleren van uw dak van buitenaf de beste keuze. Onze specialisten kunnen u adviseren over de beste optie voor uw situatie.

 • Volledige ontzorging
 • Transparante werkwijze
 • Bouwgarantie

Als uw dak versleten of beschadigd is, kan een dakrenovatie de oplossing zijn om de kwaliteit van uw woning te verbeteren en de waarde ervan te verhogen. Zoekt u een ervaren dakdekker om u bij uw renovatie te ondersteunen? Aannemer Rotterdam staat voor u klaar om uw dakrenovatie in Rotterdam en omgeving te verzorgen!

Dakrenovatie in Rotterdam
Dak compleet renoveren Rotterdam

Dak compleet renoveren

Bij oudere huizen ontbreekt vaak een cruciaal element van het dak: het onderdak. Dit onderdeel vormt een beschermende barrière tussen de dakbedekking en de isolatie, waardoor vocht, stof en wind niet kunnen doordringen tot het isolatiemateriaal en de dakconstructie eronder.

Een effectief onderdak dient water- en winddicht te zijn en voldoende ventilatie te bieden om vocht uit het isolatiemateriaal te laten verdampen. Zo kan het dak de juiste bescherming bieden en de levensduur van uw woning verlengen.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Altijd flexibel en efficiënt

Soms is het voldoende om alleen de dakbedekking te vervangen, maar in andere gevallen is een volledige dakvervanging de beste keuze. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als de dakconstructie verzakt is of beschadigd is door vocht. In deze gevallen zal lokale dakreparatie niet genoeg zijn. Een dakvervanging is ook nodig als u een ander type dak wilt of als u de ruimte onder het dak wilt uitbreiden.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!
Strak aan het schema

Strak op schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.
Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!
Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.
Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Wat is een dakrenovatie?

Een dakrenovatie kan diverse werkzaamheden omvatten, zoals het plaatsen van nieuwe dakbedekking, het vervangen van de dakconstructie of het isoleren van het dak. Door uw dak te renoveren, kunt u uw woonomstandigheden verbeteren en de waarde van uw huis verhogen.

Wat kost een dakrenovatie?

Er is geen vast tarief voor dakrenovatie omdat het afhankelijk is van de specifieke werkzaamheden en het type woning. Of het nu gaat om een grote renovatie of een kleine verbetering, de kosten variëren van opdracht tot opdracht. Het is dus verstandig om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor een gedetailleerd overzicht van de kosten. Op die manier kunt u een nauwkeurige kostenberekening op maat krijgen.

Hoelang gaat een dak mee?

De levensduur van uw dak is sterk afhankelijk van het type dak dat u heeft, variërend van 20 tot 80 jaar. Door regelmatig onderhoud aan uw dak uit te voeren, kunt u de duurzaamheid ervan verlengen en ervoor zorgen dat het langer meegaat.

Kan ik een subsidie aanvragen voor een dakrenovatie?

Het verkrijgen van een subsidie voor uw dakrenovatie is afhankelijk van verschillende factoren en de specifieke renovatiewerkzaamheden die u wilt uitvoeren. Wij ondersteunen u graag bij het aanvraagproces van de subsidie bij de gemeente Rotterdam.

Dak vervangen of renoveren?

Bij een dak dat nog niet te oud is en dat nog voldoende toekomstperspectief biedt, kan het renoveren van het dak kostenbesparend zijn. Echter, wanneer uw dak oud en zeer verzwakt is, is het raadzaam om het te vervangen. Na inspectie van uw dak kunnen wij u een eerlijk advies geven over de beste aanpak.

Veelgestelde Vragen