Dakkapel Rotterdam

Een dakkapel biedt vele voordelen, waaronder een verhoogd wooncomfort en een stijging van de waarde van uw woning. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw dakkapel en maken uw woondromen waar!

 • Deskundig advies van onze experts
 • Volledige ontzorging van A tot Z
 • Geschikt voor kleine en grote klussen
 • Scherpe tarieven
 • Kwaliteit staat bij ons voorop
 • Een vast aanspreekpunt voor al uw vragen
 • Transparante werkwijze
 • Flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie voor extra zekerheid
Aannemer Rotterdam kan een dakkapel voor u plaatsen in de gehele regio van Rotterdam en dichtbijzijnde plaatsen. Dakkapel Rotterdam? Vraag een offerte en zie onze stuntprijzen!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij voeren ook projecten uit voor overheidsinstanties.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Aannemer dakkapel Rotterdam

Aannemer dakkapel Rotterdam

Wilt u meer ruimte hebben op uw dak? Dan kan Aannemer Rotterdam een dakkapel voor u plaatsen. Wij verzorgen de beste kwaliteit tegen de beste prijzen. U kunt kiezen uit een dakkapel op maat, geheel volgens uw wensen. U kunt ook kiezen uit nog voordeligere prefab. Deze is ook veel sneller geplaatst. Waar u ook voor kiest, u kunt hoogwaardige kwaliteit verwachten.

Onze werkwijze is volledig transparant. U hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. Nadat u uw wensen heeft verteld en samen een dakkapel naar uw wens hebben samengesteld, nemen wij alle zorgen uit uw handen.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Bouwgarantie

Voordat u een dakkapel laat plaatsen, wilt u uiteraard eerst weten wat de kosten zijn. Bij ons kunt u kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen om een duidelijk kostenoverzicht te krijgen.

Dakkapel Rotterdam

Heeft u een woning in Rotterdam en wilt u een dakkapel laten plaatsen? Wij kunnen het voor u realiseren. Zelfs als u een vergunning nodig heeft, helpen wij u graag met het aanvragen van een vergunning bij de Gemeente Rotterdam. Met een dakkapel kunt u meerwaarde toevoegen aan uw woning, waardoor het een uitstekende investering is.

Dit komt doordat u meer daglicht en uitzicht krijgt. Bovendien zorgt het ook voor een mooie uitstraling en meer ruimte. De afmetingen en het materiaal van de dakkapel, samen met de gewenste opties, zijn factoren die de kosten beïnvloeden. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor een transparant kostenoverzicht.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Transparante werkwijze

Bij ons is het mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen die past bij elk budget. Aarzel daarom niet om kosteloos en zonder verplichtingen een offerte aan te vragen!

Dakkapel Rotterdam
Rotterdam prefab dakkapel

Voor ieder budget

Als u ruim in uw budget zit, dan is een op maat gemaakte dakkapel altijd de meest geschikte keuze. Hierbij heeft u de volledige vrijheid om deze naar uw wensen te laten bouwen en kunnen wij gebruik maken van duurzame materialen die geen onderhoud vergen.

Prefab-dakkapellen zijn daarentegen aanzienlijk goedkoper. Hoewel u met een prefab dakkapel niet dezelfde mate van personalisatie heeft als met een op maat gemaakte variant, kan het toch aan uw wensen voldoen zonder extra kosten.

 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd flexibel en efficiënt

Ongeacht welke keuze u maakt, het plaatsen van een dakkapel is een fantastische investering die de waarde van uw huis zal verhogen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan!

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Rotterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Aannemer inschakelen in Rotterdam?

Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

Diensten Icon

Onze diensten

Bekijk onze brede scala aan diensten.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Als je een vergunning nodig hebt, plaatsen jullie dan alsnog een dakkapel?

Wij helpen u graag eerst met het verkrijgen van de benodigde vergunning voordat we aan de slag gaan.

Wat is de meerwaarde van het plaatsen van een dakkapel?

Een dakkapel biedt meer uitzicht, ruimte en licht in uw huis, wat zorgt voor een prachtige uitstraling en meer wooncomfort. Het is daarom een waardevolle investering in uw huis die de waarde ervan kan verhogen.

Kan het ook goedkoper, een dakkapel plaatsen?

Zeker, een betaalbaardere optie is een prefab dakkapel. Houd er echter rekening mee dat dit niet volledig aan uw eigen wensen kan voldoen zoals een op maat gemaakte dakkapel dat wel kan.

Verzorgen jullie ook de vergunning?

Bij ons kunt u rekenen op volledige ondersteuning bij elke benodigde vergunningsaanvraag. Ons ontwerpteam kan het papierwerk snel en efficiënt afhandelen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Vereist een dakkapel onderhoud?

Het niveau van onderhoud dat uw dakkapel vereist, hangt af van het materiaal dat u kiest. Bijvoorbeeld, als u kiest voor een polycarbonaat dakkapel, is er zeer weinig onderhoud nodig. Kunststof is kleurvast en hoeft daarom niet te worden geschilderd, wat de onderhoudskosten ook aanzienlijk verlaagt.

Faq