Badkamer Renovatie Rotterdam

Heeft u een aannemingsbedrijf nodig dat u kan helpen met uw badkamerrenovatie in Rotterdam? Aannemer Rotterdam is een specialist in het renoveren van badkamers in Rotterdam en omstreken!
 • Bij ons kunt u rekenen op meedenken en advies op maat van onze deskundige experts.
 • U wordt volledig ontzorgd tijdens het hele project, ongeacht de omvang van de klus.
 • Wij leveren altijd hoogwaardige kwaliteit, of het nu om een kleine of grote klus gaat.
 • Onze tarieven zijn altijd scherp en concurrerend.
 • U heeft altijd één vast aanspreekpunt gedurende het hele proces.
 • Wij hanteren een transparante werkwijze, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het project.
 • Wij werken flexibel en efficiënt, zodat u snel van het eindresultaat kunt genieten.
 • Wij bieden bouwgarantie voor extra zekerheid.
Als u op zoek bent naar een badkamerrenovatie die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook lang meegaat, is het verstandig om een professional in te schakelen. Benieuwd naar de kosten van uw badkamerrenovatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Badkamer renoveren Rotterdam

Badkamer renoveren Rotterdam

Een badkamerrenovatie staat vaak op het verlanglijstje van mensen. De badkamer wordt immers dagelijks gebruikt en moet daarom een aangename plek zijn met alle gewenste functies. Een badkamerrenovatie kan dan noodzakelijk zijn.

Het renoveren van een badkamer is echter een flinke klus en kan veel stress veroorzaken. Er kunnen altijd dingen misgaan tijdens het renovatieproces. Daarom is het verstandig om een expert in te schakelen die u kan helpen en adviseren tijdens het proces.

 • Wij denken met u mee
 • Volledige ontzorging
 • Scherpste tarieven

Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, wij kunnen een badkamer ontwerpen die aan al uw wensen voldoet. In plaats van uw oude badkuip of douche, kunnen wij een veilige inloopdouche of douchecabine op maat bouwen. Ook kunnen wij de wastafel, radiatoren en het toilet vervangen.

Complete of gedeeltelijke renovatie?

Er zijn verschillende keuzes te maken wanneer u uw badkamer wilt renoveren. U kunt ervoor kiezen om de hele badkamer te renoveren, maar het is ook mogelijk om alleen bepaalde onderdelen te vervangen. Zo kan het renoveren van het toilet of de douche al voor een frisse uitstraling zorgen.

Wanneer u ervoor kiest om uw hele badkamer te renoveren, moet u rekening houden met hogere kosten dan wanneer u alleen bepaalde onderdelen vervangt. Aan de andere kant krijgt u wel een badkamer terug die helemaal aan uw wensen voldoet. Het is daarom verstandig om goed te kijken naar welke onderdelen u wilt vervangen voordat u begint met de totale renovatie van uw badkamer.

 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor grote en kleine klussen
 • Bouwgarantie

Als u uw badkamer wilt verbeteren, is het cruciaal om elk aspect van het project zorgvuldig te plannen. De renovatiekosten zijn net zo belangrijk, omdat deze bepalen welke mogelijkheden binnen uw budget passen. Als u ruim in uw budget zit, kunt u een grootschalige renovatie uitvoeren. Maar zelfs met een beperkt budget is het mogelijk om met een kleine make-over mooie resultaten te behalen.

Badkamer renovatie kosten

Badkamer renovatie kosten

Het is moeilijk om van tevoren de kosten voor het renoveren van een badkamer te bepalen, aangezien deze afhankelijk zijn van uw persoonlijke wensen en situatie. Verschillende factoren, zoals het materiaal, de stijl en de grootte van uw badkamer, beïnvloeden de uiteindelijke kosten.

Er zijn diverse aspecten om rekening mee te houden wanneer u de kosten van een badkamer renovatie wilt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van leidingen, het stucen en betegelen van wanden, het aanleggen van een nieuwe vloer met vloerverwarming, en het vervangen van het sanitair, waaronder de kraan, douche, toilet en/of bad. Al deze elementen dragen bij aan de totale kosten van een badkamerrenovatie.

 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze

Bij het plannen van een badkamer renovatie is het belangrijk om een budget vast te stellen voor het ontwerp en de bouw van uw nieuwe badkamer. De kosten van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste veranderingen, de grootte van de ruimte, eventuele leidingwerkzaamheden en de prijs van materialen en sanitair.

Als u wilt weten hoeveel uw badkamerrenovatie zal kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kosten en kunt u beslissen welke stappen u wilt ondernemen voor uw badkamerrenovatie.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.

Persoonlijke service

Persoonlijke Service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!

Strak aan het schema

Strak op Schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.

Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde Vragen

Wat kost een badkamerrenovatie?

Er zijn vele manieren om een badkamerrenovatie uit te voeren, en elke situatie is uniek. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan. Laat ons uw wensen weten en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Wat voor renovatie kunnen jullie verrichten voor mijn badkamer?

Een badkamerrenovatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, van kleine aanpassingen tot een volledige make-over. Zelfs kleine renovaties kunnen uw badkamer een geheel nieuwe uitstraling geven. Bij een renovatie worden meestal de sanitaire voorzieningen opgeknapt of bijgewerkt, terwijl bij een complete make-over de hele ruimte wordt aangepast.

Met een make-over kunt u uw badkamer volledig aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld graag een ontspannend bad of wilt u uw douchecabine vervangen door een inloopregendouche? Alles is mogelijk! Voor het beste resultaat kunt u het beste een specialist in badkamers inschakelen.

Hoelang duurt een badkamerrenovatie?

De duur van uw badkamerrenovatie is afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw project. Bij een kleine renovatie kan het al binnen één dag afgerond worden. Maar als het gaat om een grotere verbouwing waarbij meer aanpassingen nodig zijn, kan het langer duren voordat het project is afgerond.

Gaan jullie ook dingen breken?

Wanneer u een badkamerrenovatie plant, hoeft niet altijd de oude badkamer te worden afgebroken. Het hangt af van uw voorkeuren en behoeften of sloopwerkzaamheden nodig zijn. Gelukkig hebben badkamerspecialisten veel ervaring met sloopwerkzaamheden, waardoor het proces snel en zonder complicaties verloopt. Het bouwafval wordt direct na de klus afgevoerd, zodat u niet lang met een puinhoop blijft zitten tijdens de renovatie.

Waarom badkamer renoveren?

Een badkamerrenovatie is over het algemeen goedkoper dan het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer. Daarnaast kunt u bij een renovatie zelf bepalen welke elementen u wilt vervangen en welke u wilt behouden. Een renovatie kan ook veel sneller worden uitgevoerd dan het plaatsen van een nieuwe badkamer.
Faq