Aannemer Rotterdam

Wilt u uw huis laten onderhouden, renoveren, verbouwen of één van onze vele andere diensten? Wij zijn een professioneel aannemersbedrijf in Rotterdam en werken in de gehele regio en omstreken.
 • Nieuwbouw
 • Groot onderhoud
 • Particuliere bouw
 • Opdrachten van VVE’s
 • Utiliteitsbouw
 • Woning- en appartementenbouw
 • Vastgoed onderhoud
Aannemer Rotterdam is hét aannemersbedrijf in Rotterdam!
Uw project strak opgeleverd tegen lage kosten? Vraag een gratis offerte aan.
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Aannemer werkzaamheden img

Aannemer werkzaamheden

Aannemer Rotterdam is een aannemersbedrijf met jarenlange ervaring als aannemers. Hierdoor hebben wij ervaring in alle soorten werkzaamheden waarvoor u een aannemer kunt inschakelen. Hierbij hoeft u niet per se te denken aan grote aannemersprojecten. Wij zijn ervaren en deskundig en een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en gratis!

 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop

U wordt volledig ontzorgd door ons. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en beschikken over A-merk apparatuur. Gepaard met onze ervaring en kennis, leveren wij uiteraard duurzame en kwalitatieve eindproducten. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of verbouwingen, bij Aannemer Rotterdam kunt u rekenen op vakmanschap en betrouwbaarheid.

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Onze toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard en wij streven er altijd naar om een persoonlijke service te bieden!
Strak aan het schema

Strak op schema

Wij hechten grote waarde aan tijdige projectoplevering en maken dit een prioriteit in onze werkwijze.
Duurzaam

Duurzaam

Onze inzet voor duurzaamheid is onwrikbaar – we gebruiken uitsluitend materialen die vriendelijk zijn voor het milieu en streven naar duurzame klanttevredenheid.
Goede communicatie

Goede communicatie

We realiseren ons dat effectieve communicatie cruciaal is voor het behalen van optimale resultaten.
Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Wij bieden een garantie voor kwaliteit, zowel voor het materiaal als voor de uitvoering!
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Onze tarieven zijn zeer concurrerend omdat we er bewust voor kiezen om kosten laag te houden.

Aannemer Inschakelen in Rotterdam

Of het nu gaat om grote of kleine projecten, particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij zijn altijd klaar om uitdagende klussen aan te nemen en hoogwaardige resultaten te leveren.

Diensten Icon

Onze diensten

Neem een kijkje bij onze uitgebreide reeks aan diensten.
Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Wij bieden schilderwerk voor zowel binnen als buiten
Zakelijk Icon

Zakelijk

Wij bieden professionele onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Daarom kiest u voor

Adelaar Aannemer Rotterdam

Het is een veelvoorkomend idee dat het inhuren van een aannemer duur is. Echter, onze tarieven zijn lager dan u zou verwachten. De stelling “als het goedkoop is, kan het niet goed zijn” is niet van toepassing op ons, omdat we bewust kosten laag houden.

Wij hechten grote waarde aan open communicatie met onze opdrachtgevers. Bij de renovatie van uw woning of pand betrekken we u bij elke stap van het bouwproces en de ontwerpwerkzaamheden. Door middel van juiste begeleiding en nauwe samenwerking zorgen we ervoor dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging

Onze werkwijze is volledig transparant, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of verrassingen achteraf. Wij zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en transparantie. Aarzel niet om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen!

Daarom kiest
Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht vindt u hieronder het antwoord dat u zoekt.
Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor Aannemer Rotterdam?

Wij zijn de juiste keuze voor al uw bouw-, sloop- en renovatie klussen. Als specialist in diverse soorten aannemerswerk, waaronder badkamers, keukens en complete renovaties, kunt u bij ons terecht voor elke klus. Bovendien beschikken wij over ruime ervaring in het renoveren van zowel winkels als bedrijven. Bij Aannemer Rotterdam is geen klus te groot of te klein.

Wat kost een aannemer?

De kosten van een aannemer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de benodigde materialen en de gewenste kwaliteit van het werk. Om inzicht te krijgen in de kosten voor uw specifieke project, bieden wij een gratis en vrijblijvende offerte aan. Bij Adelaar Aannemers streven we naar scherp geprijsde offertes die u eventueel kunt vergelijken met andere aannemers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een aannemer?

Een bouwbedrijf in Rotterdam wordt ingeschakeld om ervoor te zorgen dat er iemand is die de leiding heeft en toezicht houdt op het project. Een aannemer zorgt niet alleen voor de veiligheid, maar probeert ook de kans op gevaren te minimaliseren.

De aannemer is belast met het maken van schema’s en het voorbereiden van al het andere. Hij is het belangrijkste aanspreekpunt voor alle aspecten van een renovatie of verbouwing. U kunt vertrouwen op een aannemer om ervoor te zorgen dat elk project schoon en snel wordt afgerond. Het werk valt volledig onder de verantwoordelijkheid van de aannemer. Als gevolg daarvan doen ze al het mogelijke om ervoor te zorgen dat het slaagt.

Moet ik al het papierwerk zelf regelen?

Nee, Aannemer Rotterdam helpt u met al het papierwerk. Wij kunnen u ook helpen met bijvoorbeeld het aanvragen van een bouwvergunning.

Ik heb geen bouwtekening. Kunnen jullie dat regelen?

Zeker, wij bij Aannemer Rotterdam kunnen ook een bouwtekening voor u verzorgen die volledig aan uw wensen voldoet. Onze ervaren architecten zullen ervoor zorgen dat uw droomproject nauwkeurig wordt uitgewerkt en tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Faq

Bouwbedrijf Rotterdam

Als u een aannemer of bouwbedrijf in de buurt van Rotterdam nodig heeft, zijn wij de vertrouwde en ervaren professionals. Wij zijn gespecialiseerd in woningrenovatie en onderhoud en bieden eerlijke tarieven voor onze diensten. Voordat het werk aan uw woning begint, is het belangrijk dat u de geschatte kosten kent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in Rotterdam? Zoek niet verder dan Aannemer Rotterdam. Wij zijn het bouwbedrijf dat zowel particuliere als zakelijke klanten in Rotterdam bedient. Ons team bestaat uit experts met alle vaardigheden die nodig zijn om de specificaties van uw project te realiseren. We houden van wat we doen, en onze ervaring en passie zijn zichtbaar in elke opdracht die we aannemen.

Bouwbedrijf Rotterdam maakt uw bouwdromen waar. Aannemer Rotterdam uit Rotterdam biedt een breed scala aan bouwdiensten, waaronder restauratie, renovatie, nieuwbouw, verbouwing en onderhoud. Ons team van professionals is toegewijd aan kwaliteit en maatwerk in elk project dat we ondernemen.

Hoewel er veel bouwbedrijven zijn, kan het moeilijk zijn om een betaalbare te vinden. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het renoveren van huizen, iets wat we dagelijks doen. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van onze diensten om te helpen bij het berekenen van de kosten van de verbouwing, voelt u zich vrij! We zijn ook altijd bereid om algemene vragen te beantwoorden over het laten renoveren van uw badkamer of een ander deel van uw huis.

Hoewel we begrijpen dat woningrenovaties kostbaar kunnen zijn, geloven we niet dat het de bank helemaal kapot moet maken bij Aannemers- & Bouwbedrijf Rotterdam. De gemiddelde prijzen van een woningrenovatie variëren aanzienlijk, daarom bieden wij eerlijke prijs-kwaliteitsverhoudingen.

Aannemersbedrijf Rotterdam

Wilt u uw woning renoveren en groter, mooier of luxer maken? Heeft u behoefte aan een betrouwbare aannemer uit de regio Rotterdam die goed werk levert en de verbouwing coördineert, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft? Zoek dan niet verder dan

Als u wilt dat uw renovatie soepel verloopt en lang meegaat, kunt u dit het beste overlaten aan de professionals. Aannemersbedrijven die ervaring hebben met uitgebreide renovaties zullen weten hoe ze de klus goed en efficiënt kunnen klaren. Plus, als u op zoek bent om te besparen op de kosten, het inhuren van een aannemer uit Rotterdam kan helpen, omdat er geen voorrijkosten. U zou gemakkelijk uiteindelijk geld besparen op de totale prijs van uw project op deze manier.