Aanbouw Rotterdam

Bent u op zoek naar extra ruimte rondom uw woning of bedrijfspand? Laat Aannemer Rotterdam u helpen met een aanbouw in Rotterdam. Met de expertise van onze professionals kunt u zorgeloos uitbreiden!
 • We bieden u graag onze expertise aan.
 • Eerlijk advies van onze deskundigen is altijd gegarandeerd.
 • Wij nemen de volledige zorg op ons.
 • We zijn er voor zowel grote als kleine projecten.
 • Onze tarieven zijn zeer concurrerend.
 • We assisteren bij het verkrijgen van de bouwvergunning.
 • Kwaliteit is onze topprioriteit.
 • U heeft altijd één vast contactpersoon.
 • Onze werkwijze is transparant.
 • We werken altijd flexibel en efficiënt.
 • We bieden bouwgarantie aan.
 • We helpen zowel bedrijven als particulieren.
Vraag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan voor de beste prijzen voor een aanbouw in Rotterdam!
Google Reviews
Aannemer

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Naam
Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen

Wij nemen projecten aan van overheidsinstellingen.

Bedrijven

Bedrijven

Wij voeren dagelijks taken uit voor commerciële organisaties.

Particulieren

Particulieren

Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

Aannemer aanbouw Rotterdam

Aannemer aanbouw Rotterdam

Bent u op zoek naar een expert voor uw aanbouwproject? Aannemer Rotterdam staat voor u klaar! Met onze jarenlange ervaring en expertise garanderen wij dat uw aanbouw volledig aan uw wensen zal voldoen. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij houden bewust de kosten voor uw aanbouwproject laag. Dankzij ons uitgebreide netwerk van erkende onderaannemers kunnen wij tegen scherpe tarieven onze diensten aanbieden. Als Aannemer Rotterdam bieden wij u de beste kwaliteit voor de beste prijs.

 • Onze werkwijze is transparant en duidelijk.
 • Wij zijn altijd flexibel en efficiënt in onze aanpak.
 • U kunt altijd rekenen op bouwgarantie bij ons.

Wij bespreken graag uw wensen samen met u en werken deze uit tot in detail. U kunt gerust achterover leunen terwijl wij alle zorgen uit handen nemen en alles voor u regelen. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons uw droomproject verwezenlijken!

Prefab aanbouw of maatwerk?

Een prefab aanbouw kan snel worden geplaatst, omdat deze in een werkplaats of fabriek wordt geproduceerd. Dit betekent dat de aanbouw de volgende dag al kan worden geïnstalleerd. Als u specifieke eisen heeft, is een prefab constructie mogelijk niet volledig geschikt voor uw situatie. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Bij het bouwen van een op maat gemaakte aanbouw wordt meer tijd besteed dan bij het installeren van een prefab aanbouw. De nieuwe aanbouw wordt gebouwd en afgewerkt op uw terrein. Hoewel een op maat gemaakte aanbouw duurder is dan een prefab aanbouw, kunt u er wel zeker van zijn dat aan al uw wensen wordt voldaan, omdat u elk aspect volgens uw specificaties kunt laten bouwen.

 • Onze experts geven u altijd eerlijk en betrouwbaar advies.
 • Wij bieden de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven.
 • Wij helpen u graag met het verkrijgen van de benodigde bouwvergunning.

Als u uw aanbouw zo snel mogelijk gereed wilt hebben, dan is een prefab aanbouw de juiste keuze voor u. Maar als u de aanbouw geheel naar uw eigen smaak wilt aanpassen, dan kunt u het beste kiezen voor een op maat gemaakte aanbouw.

Prefab aanbouw
Voordelen aanbouw

Voordelen aanbouw

Vaak krijgen wij de vraag waarom een aanbouw beter is dan een uitbouw. Met een aanbouw heeft u een grotere kans dat u precies krijgt wat u wilt en nodig heeft.

Een aanbouw vergroot het vloeroppervlak van uw woning, waardoor u meer vierkante meters en extra leefruimte krijgt. Dit zal de waarde van uw woning verhogen en u in staat stellen om uw huis aan te passen aan uw wensen en voorkeuren.

 • Onze experts denken graag met u mee en adviseren u eerlijk en deskundig.
 • Wij bieden volledige ontzorging bij uw aanbouwproject, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
 • U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij ons, zodat u gemakkelijk kunt communiceren en op de hoogte blijft van de voortgang van uw project.

Een aanbouw kan volledig worden aangepast aan uw wensen, mits dit past binnen de beschikbare bouwgrond. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aanbouw in de vorm van een garage of serre, wat de waarde van uw woning zeker zal verhogen. Een aanbouw is dus een uitstekende investering!

Waarom voor ons kiezen?

Als Aannemer Rotterdam onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onze uitmuntende werkzaamheden. Hieronder leest u wat ons zo bijzonder maakt.

Persoonlijke service

Persoonlijke Service

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en zullen altijd persoonlijk tot uw dienst staan!

Strak aan het schema

Strak op Schema

Op tijd opleveren van een project is bij ons prioriteit nummer één. Wij werken daarom strak op schema en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Duurzaam

Duurzaam

Bij ons wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij willen niet alleen een duurzaam resultaat opleveren, maar ook duurzame tevredenheid bij onze klanten!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij begrijpen dat goede communicatie essentieel is voor het behalen van topresultaten. Daarom zorgen wij voor heldere en duidelijke communicatie gedurende het gehele project.

Kwaliteitgericht

Kwaliteits Gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen kwaliteit op zowel het gebied van materiaal als werkzaamheden.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden. Bij ons krijgt u dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een aannemer nodig in Rotterdam?

Onze expertise reikt ver voor zowel grote als kleine projecten en voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn altijd beschikbaar om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Diensten Icon

Onze services

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan services.

Schilderwerk Icon

Schilderwerk

Professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Zakelijk Icon

Zakelijk

Onderhouds- en bouwwerkzaamheden voor zakelijke klanten.

Google

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hieronder de beoordelingen!

Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u mogelijk het antwoord dat u zoekt. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Wat is een aanbouw?

Een aanbouw is een extra gebouw dat aan een bestaand gebouw wordt bevestigd. Een aanbouw wordt gescheiden van het hoofdgebouw door bijvoorbeeld een deur en voegt een afzonderlijke ruimte toe aan de woning. Aan de andere kant breidt een uitbouw een bestaande kamer in de woning uit. Voorbeelden van aanbouwen zijn een garage, carport, bijkeuken of glazen serre.

Wat kost een aanbouw?

Omdat elke klant verschillende behoeften heeft, is elk project uniek en de kosten kunnen dienovereenkomstig variëren. Vraag daarom vrijblijvend een offerte op maat aan om een transparante kostenberekening te ontvangen voor uw specifieke project, zonder enige verplichting!

Heb ik een vergunning nodig voor aanbouw?

Elke situatie is anders en daarom kan het per geval verschillen. Wanneer u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een aanbouw, informeren wij u over de benodigde vergunning en verzorgen wij de aanvraag hiervan.

Wat is een prefab aanbouw?

Een geprefabriceerde aanbouw wordt in zijn geheel in een fabriek gefabriceerd en vervolgens als één geheel naar uw locatie gebracht, wat tijd en kosten bespaart. Bovendien past het naadloos bij de bestaande structuur, laat het weinig bouwafval achter en verhoogt het de waarde van uw huis.

Welke soorten aanbouw zijn er?

Er zijn verschillende opties beschikbaar om aan uw specifieke wensen te voldoen, zoals een keuken aanbouw, glazen aanbouw, houten aanbouw, serre aanbouw of geprefabriceerde aanbouw. Indien gewenst, kunnen we ook een aanbouw met meerdere verdiepingen realiseren.
Veelgestelde Vragen